2777
2789
عنوان

مامانایی ک بچه هاشون آنفلوآنزا گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 1558 بازدید | 58 پست
دکتر دارو چی بهش داد،غیر تب بر و سرم به دخترم دارو دیگه ندادن نمیدونم چیکار کنم

۳نوع قرص دوتاشربت واسه تب بر سرفه هاش حالا اسم هاشو میگم بهت

اگر نمی خواهی در حق تو داوری شود، درباره دیگران داوری نکن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دیگه بمیرم هم‌نمیبرم  اگه گرفته باشه ازکی‌علائمش مشخص میشه؟؟

منم نمبدونم واللا عزیزم

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤

نه نگران نباش ، دختر من گرفت اصلا آبریزش نداشت فقط یهو بی حال شد و فقط می خوابید لب به غذا نمی زد و دو روز تموم فقط شربت آبلیمو عسل خورد، تب هم چند روز داشت منم ازش گرفتم و به شدت بدحال بودم با تب و لرز شدید یک هفته ای و بدن درد، آنفولانزا خیلی شدید می شه و چندروز آدمو زمین میذاره، راستی سرفه ی شدیدم داشتیم و بعد از چند هفته هنوز خوب نشده سرفه مون

اَلَم یَعلَم بِأن الله یریٰ آیا نمی داند که خدا او را می بیند؟         آیه ۱۴ سوره علق
نه نگران نباش ، دختر من گرفت اصلا آبریزش نداشت فقط یهو بی حال شد و فقط می خوابید لب به غذا نمی زد و ...

انشاالله ک بهتر شید

ممنون عزیزم

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤
نه نگران نباش ، دختر من گرفت اصلا آبریزش نداشت فقط یهو بی حال شد و فقط می خوابید لب به غذا نمی زد و ...

دکتر نبردی

اگر نمی خواهی در حق تو داوری شود، درباره دیگران داوری نکن.
دکتر نبردی

سه بار بردم، ولی داروی خاصی نداره چرت و پرت دادن. خودم خیلی بدحال تر از دخترم بودم با اون وضع برام مهمون هم اومد شب هم موندن صبح می خواستم گردو بشکنم از شدت بدن درد نتونستم، فقط ولو می شدم رو تخت

اَلَم یَعلَم بِأن الله یریٰ آیا نمی داند که خدا او را می بیند؟         آیه ۱۴ سوره علق

آنفولانزا سخت ترین مریضی تو این تیپ بود که تا حالا گرفتم اصلا قابل مقایسه با سرماخوردگی نبود اولین بار بود می گرفتم، همون موقع هم نمی دونستم که آنفولانزاست تازه فهمیدم