96adrian مدیر استارتر عضویت: 1396/08/11 تعداد پست: 208 عنوان تعيين جنسيت 148 بازدید | 9 پست سلام بچه ها من خيلي تحقيق كردم براي تعيين جنسيت دختر يه سريا نوشته بودن رازيانه بخورين ودر كنارشم بايد كلسيم بدن زياد باشه شما اگر تجربه ايي داريد بنويسي.بعد رازيانه واسه كسي كه تنبلي تخمدان داره ضرري نداره اين نيز بگذرد🌺🌺🌺 1398/09/07 | 23:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
افسون۱۱ عضویت: 1397/01/19 تعداد پست: 3531 من اصلا اهل لبنیات نیستم ،بچه م هم پسره ،انگار واقعا یه ارتباطی دارن رازیانه زیاد ،پرولاکتین رو میبره بالا،مانع بارداری میشی ،طبق چیزایی که من از نی نی سایت یاد گرفتم بیشتر بهتر نیست ،کافی بهتره ❤
96adrian مدیر استارتر عضویت: 1396/08/11 تعداد پست: 208 دختر میخوایید یا پسر دختر يه پسر كوچولو دارم اين نيز بگذرد🌺🌺🌺
96adrian مدیر استارتر عضویت: 1396/08/11 تعداد پست: 208 من اصلا اهل لبنیات نیستم ،بچه م هم پسره ،انگار واقعا یه ارتباطی دارن رازیانه زیاد ،پرولاکتین ... خب يعني نخورم من ديدم خيليا جواب گرفتن منتها ننوشته بودن پريودشون منظم بوده و اينكه مشكلي پيش نمياره بعد يك يا دوما جواب نگرفتن اين نيز بگذرد🌺🌺🌺
افسون۱۱ عضویت: 1397/01/19 تعداد پست: 3531 خب يعني نخورم من ديدم خيليا جواب گرفتن منتها ننوشته بودن پريودشون منظم بوده و اينكه مشكلي پيش نمياره ... نمیدونم عزیزم ،منم تنبلی داشتم ،هیچوقت رازیانه رو امتحان نکردم ماهایی که تنبلی داریم ،چون تخمک گذاریمون زمانش دقیق نیست سخت میشه ،۲روز قبل و دو روز بعد تخمک گذاری نزدیکی داشته باشین ،شانس دختردار شدنتون بالا میره بیشتر بهتر نیست ،کافی بهتره ❤
96adrian مدیر استارتر عضویت: 1396/08/11 تعداد پست: 208 نمیدونم عزیزم ،منم تنبلی داشتم ،هیچوقت رازیانه رو امتحان نکردم ماهایی که تنبلی داریم ،چون تخم ... خب مشخص نيست كيه من همش گيت واسم دوخط ميفته اين نيز بگذرد🌺🌺🌺
96adrian مدیر استارتر عضویت: 1396/08/11 تعداد پست: 208 نمیدونم عزیزم ،منم تنبلی داشتم ،هیچوقت رازیانه رو امتحان نکردم ماهایی که تنبلی داریم ،چون تخم ... شما اين تيكري كه زديد كم كردين منم بايد دوسه كيلو كم كنم واسه بارداري اين نيز بگذرد🌺🌺🌺
افسون۱۱ عضویت: 1397/01/19 تعداد پست: 3531 شما اين تيكري كه زديد كم كردين منم بايد دوسه كيلو كم كنم واسه بارداري آره دو کیلو کم کردم فعلا بیشتر بهتر نیست ،کافی بهتره ❤