2777
2789
عنوان

بیایید خاطره بگیم بخندیم

445 بازدید | 33 پست

بیایید از خاطره هامون بگیم چه سوتی هایی دادیم تو زندگی و پیش خانواده همسرمون ک خیلی بعدا به کارامون خندیدیم بگیم بخندیم 

وخدایی که به شدت کافیست بهم دیگه دعا کنیم باهم دیگه بخندیم به هم دیگه نخندیم 

من یبار نامزد بودم وارد یه جمع خانوادگی همسرم شدم 

اون موقع ها همه میگرفتن بوسم میکردن به پدرشوهرم هم دست دادم روبوسی ام کردیم بعد نمیدونم چیشد هول شدم به دایی شوهرم هم که بغل دست پدرشوهرم نشسته بود بعداز دست بوس دادم😣😣😣😣😣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوم  راهنمایی بودم با دوستم سرکلاس هی خندیدیم هی خندیدیم حواسم نبود یهویی یکی ازم رفت .انقد خجالت کشیدم دوستم شنید بهویی از خنده ترکید من خودمو زدم ب اون راه فک کرد اشتباه شنیده خندشو خورد

منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر.....

مثلن یبار رفته بودیم خونه مادر شوهر همه اونجا جمع بودن ک من داشتم با همسری حرف میردیم خیلی شلوغ بود سرو صدا زیاد بود ماهم بلند صحبت میکردیم یه لحظه سکوت شد بعد من ادامه صحبتم بلند داشتم توضیح میدادم  همه شنیدن بعدش همه خندیدن  آنقدر خجالت کشیدم🙃🙃😂😂😂😂

الان فقط خمیازم میاد😩

٩شهریور ٩٨بچموشش ماهه زایمان کردم و ازدست دادم😔ولی خدابعد٨ماه یه دختر خوشگل بهم داد😍باوجود واریکوسل شوهرم که نه دارویی مصرف میکنه نه عمل میکنه😡هردوبارم بایه باراقدام باردارشدم...تاخدانخادبرگ ازدرخت نمیفته☺️خدایاشکرت 
من یبار نامزد بودم وارد یه جمع خانوادگی همسرم شدم  اون موقع ها همه میگرفتن بوسم میکردن به پدرش ...

اخی عزیزم 😂

😐 کی حال داره الان‌بخنده

خنده برای هر دردی دواست حداقل یکم غصه هات کم میکنه انرژی مثبت میده