2777
2789
عنوان

بیایید خاطره بگیم بخندیم

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 33 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دوم  راهنمایی بودم با دوستم سرکلاس هی خندیدیم هی خندیدیم حواسم نبود یهویی یکی ازم رفت .انقد ...

خخخخخ 😂😂😂😂

وخدایی که به شدت کافیست بهم دیگه دعا کنیم باهم دیگه بخندیم به هم دیگه نخندیم 

ما اول ابان عقد کردیم

قبلش نزدیک ۱،۵سال نامزد بودیم

امروز یه مهمونی مامانش داشت منو دعوت کرد

من اصلا حواسم نبود باید وجه تازه عروس برم از سرکار با یه سارافون گرم ،شلوار گشاد کوتاه اسلش روسری مشکی قیافه زار رفتم تو

فک میکردم مهمونی شبه گویا عصرونه بوده

تا دلت بخواد ادم بود ک میومد میگفت وااای مراسمتتت خیلی خوب شده بودیا طبیعی کار کرده بود اما خیلییی بهتر شده بودی

نمیدونستم بخندم یا گریه کنم واقعا😂

واسه عقدم  بی نهایت ساده بودم اما امروز هم بی نهایت تو داغون ترین حالت خودمونی خودم بودم اونا همه تیتان پیتان

بهترین قسمت اینکه گفتم وا حلقت کو گفتم دست نمیکنم چشم نخورم

😂😂 نمیدونم این چه زری بود زدم

همش گم میکنم خونه جا گذاشته بودم میخواستم مثلا نگم یادم میره ک گند زدم

یادم تورو فراموش..
ما اول ابان عقد کردیم قبلش نزدیک ۱،۵سال نامزد بودیم امروز یه مهمونی مامانش داشت منو دعوت کرد من ا ...

وای چقدر بد عزیزم 🙃🙃🙃🥰

وخدایی که به شدت کافیست بهم دیگه دعا کنیم باهم دیگه بخندیم به هم دیگه نخندیم 

راستش من از سیبیل خوشم نمیاد...ی بار با خواهر رفته بودم خرید ی لباس زشت مردونه تو مغازه بود. گفتم این فقط بدرد این سیبیلوها میخوره...بعد کلی خندیدیم..حواسم نبود فروشنده سیبیل داره  

یهو دیدم قیافش اینجوری شد    بعد گفت مگه سیبیل چشه؟؟ 

یهو ساکت شدیم اومدیم بیرون از مغازه  

پاییز ۷۴....غرور دخترانه ام به بازی بگیری..هویت مردانه ات را به آتش میکشم
ما اول ابان عقد کردیم قبلش نزدیک ۱،۵سال نامزد بودیم امروز یه مهمونی مامانش داشت منو دعوت کرد من ا ...

یاد پدرشوهرم افتادم فیلم عروسیمونو گذاشته بودن من و ۶مسرم خواهرشوهرم پدرشوهر و همسر

هی پدرشوهرم میگفت آدمارو با ارایش مصنوعی میکنن. یهو ده دقیقه بعد میگفت اصلا یه شکل دیگه میشن باز چند دقیقه بعد....خاله زنکی شده بود ول نمی کردا 😃منم نمیفهمیدم با کیه اخه من بودم تو فیلم دیگه. منم که ارایشم خودم بودم دقیقا .گریم نبود.ای فقط حرص میخوردم نمیفهمیدم با منه با زنشه کلا چشه. الان گفتی بهم میگفتن ارایشت خوب بود یادم افتاد

موافقم بخون برامون

لالا گل پونه لالا...😅

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤
یاد پدرشوهرم افتادم فیلم عروسیمونو گذاشته بودن من و ۶مسرم خواهرشوهرم پدرشوهر و همسر هی پدرشوهرم میگ ...

😂 من واقعا فرقی نکرده بود فقط امروز بیخوابی داشتم تیپ فوق اسپرت ارایش اصلا نداشتم ضد افتابمم تو ماشین پاک کردم میرم تو خونشون بخوابم

اینا هم اصلا امادگی این قیافه و تیپو نداشتن

یه جوری هم دارن ازت تعریف میکنن هم بد میگن ادم میمونه

یادم تورو فراموش..