2777
2789
عنوان

میدونم منتظر یه دختریه اما نمیدونم منم یا یکی دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 60 پست
موافقم‌ به نظر من پسرا ی جوری میرسونن یعنی حتی از رفتارشون قابل تشخیصه گاهی...اما اگه برعکس بشه و دخ ...

نه اخه ی قدمی بر میداره خاستگاری، دوستی ...نهایت پیغامی 

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...
پس منتظر کیه😐

فکرتو درگیر نکن خب چه کاریه...اگه میترسی از دستش بدی ی بحثه اگر هم کنجکاویه یه بحث دیگه ولی در هر دو صورت وقتی مطمئن نیستی دوست داشتن دو طرفس یا نه احتیاط کن...یادت باشه عشق ی اتفاقه که باید تو دل دو طرف بیفته نه اینکه تو دل یکی بیفته و بمونه و تو یکی بیفته و بشکنه

پاییز ۷۴....غرور دخترانه ام به بازی بگیری..هویت مردانه ات را به آتش میکشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشاور پارسالم بوده... .ههمونطور ک گفتمررفتارشببا من نسبت به بقیه متفاوت بوده

هیچ فرقی نداره ، امسال کنکورت تموم بشه همه چی معلوم میشه ، چون حتی اگ قصدی داشته باشه تا کنکور چیزی بهت نمیگ ک ذهنت درگیر نکنه ، و پسرها هم زرنگ شدن ، اول به جایگاه طرف نگاه میکنن ، 

امکان داره

خب اگ واقعا بخوادت چرا منتظر بشینه میاد بهت میگه و کمکتم میکنه تو کنکورقبول شدن منتظر بودن واسه پسری ک میترسه جلو بره چون کار و رشته خوب نداره اون که رشته اش پزشکی و ترس اینک تو وخانوادت نخواینش رو نداره

نه اخه ی قدمی بر میداره خاستگاری، دوستی ...نهایت پیغامی 

اره ولی خیلی هم مخفی کاری کنه بالاخره ی جا نشون میده علاقشو..باهات موافقم

خب رشته پزشکی میخونن برنامه درسی که میده و مشاور درسیش خوب و شاگرداش قبول شدن ولی رفتارش اینجوری خیل ...

هرکسی که رشته پزشکی میخونه نمیتونه به طور تضمینی  مشاور خوبی هم باشه. وقتی ایشون یا هر مشاوری با این ویژگی هایی که گفتید، عامل حواس پرتی دانش آموز هستن، به نظرم مشاوره گرفتن و ارتباط داشتن باهاشون کار درستی نیست

بدم میاد از چنین مشاورایی منم میخوام دوباره کنکور بدم مشاورم یه پسر بهم میگه عزیزم وهی شکلک میفرسته ...

باز برا تو خودش گفته من مشاور تحصلیم مامانمو کشوند دفترش برا خواستگاری واسه بچش  

خب اگ واقعا بخوادت چرا منتظر بشینه میاد بهت میگه و کمکتم میکنه تو کنکورقبول شدن منتظر بودن واسه پسری ...

اینم هست.... خب اونکه ممنتظره به هر حال اگه منتظر منم نباشه 

اینم هست.... خب اونکه ممنتظره به هر حال اگه منتظر منم نباشه 

حالا از کجا مطمئنی اصلا متتظره؟

خب اگ واقعا بخوادت چرا منتظر بشینه میاد بهت میگه و کمکتم میکنه تو کنکورقبول شدن منتظر بودن واسه پسری ...

بعد اینکه بارهاششده به من گفته ک تو لیاقتت خیلیااز من بالاتتره... من اگه به جای تو بودم خدارو بنده نبودم... این در صورتیه ک خیلی ادم خودپسند و با اعتماد به نفسیه

هرکسی که رشته پزشکی میخونه نمیتونه به طور تضمینی  مشاور خوبی هم باشه. وقتی ایشون یا هر مشاوری ب ...

خب دیگ از تیر اون بهم برنامه داده حالا یهو مشاورعوض کنم درست نیس بعدم من ک بچه نیستم عاشقش یا حواس پرت نمیشم ولی دلم واسه بچه ها کم سن تر میسوزه  🙂