2777
2789
عنوان

میدونم منتظر یه دختریه اما نمیدونم منم یا یکی دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 60 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد اینکه بارهاششده به من گفته ک تو لیاقتت خیلیااز من بالاتتره... من اگه به جای تو بودم خدارو بنده ن ...

خام این حرفا نشو عزیزم داداش من متخصص همون دوران پزشک عمومیش هزارتا دختر دنبالش بودن خودشم مث این پسره رسمی و مودبانه و ..حرف میزد کیف میکرد دختری بذار تو کف خودش الانم چهل سالش هنو مجرد سال کنکورت هدر نده با این فکرا من که از فردا دیگ‌نمیام سایت تا تیر😎

خیلی مبهمه عزیزم...من جات باشم حالا نمیگم بخاطر علاقه ذهنم درگیر نمیشه ولی روش هم حساب نمی کنم...برا خودم بدتر ازین پیش اومده...منم تو فکرم برام سوال بود ولی اونی نشد که دلم میخواست و اسیب دیدم اونم بعد از هفت سال رویا پردازی..چون فامیل بودیم...امیدوارم برای تو اینجوری نشه و بهترین اتفاق بیفته

پاییز ۷۴....غرور دخترانه ام به بازی بگیری..هویت مردانه ات را به آتش میکشم
اوه چ بد  🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ولی ای کاش منودوسم داشته باشه چون من واقعا انگار یه تیکه ...

دقیقا حس اون موقع های منو داری ولی تو رو خدا بزرگش نکن...

همیشه فک کن ی نیکی تو نی نی سایت بود که تو موقعیت الان تو قرار داشت و بخاطر رویا پردازی های الکیش کلی آسیب دید...ولی بازم از صمیم قلبم میخوام اگر مصلحته بحق خود خدا برات درست بشه گلم

مرسی عزیز دلم خیلی با حرفات کمک کردی

قربونت برم...کاری نکردم که...بهترینا رو برات آرزو می کنم