2777
2789

دارو نداره گلم.پولیپ حالتی مثل گوشت اضافست.کیست و اینا نیس که اب بشه

من خودم برا پولیپ هیستروسکوپی کردم.خیلی خیلیییی راحت بودا

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه شخصی در طب سنتی میشناسی که ازش جواب گرفتن صد در صد میشه. در بیماری نمیشه به هر کس زود اعتماد کرد. من دکتر داود رو میشناسم که با تجویز درست بدون عمل مطمئنم خوبت میکنه ولی نت ندارم که لینک تل شو بدم. 

خدایا شکرت...
ممنون  اتاق عمل رفتی ؟ بعد چند روز سرپا شدی؟

اره اتاق عمل.بیهوشی زیر نیم ساعت

چند روز چیه دختر......صبح رفتم.ظهرم ناهار رفتم خونه مادرشوهرم اصلا کسی نفهمید.خیلی سادست

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
یعنی با طب سنتی امکان داره حل بشه؟

خیلی باید دنبال شخص خبره باشی. بله حل میشه ولی اگه هم پیدا نشد دیگه سرنوشت ت اینه که عمل کنی... 

من تمام زندگیم رو کاری کردن که پان ب پزشک باز نشه.. و خوب هم جواب میگرفتم. اماااااا یه تصادف بد کردم که تمام دکترهای شهرها رو نیشناسم😅دیگه تسلیم تقدیر شدم جفتشون خوبن. دیگه قسمتت چی باشه

خدایا شکرت...
میگن امکان داره دوباره جاش دربیاد  راسته؟ شما رو اتاق عمل بردن

هیستروسکپی برام انجام داد 

بله تو اتاق عمل 

بهم گفت دکترم که امکان بوجود آمدن دوباره هم هست، الان 5سال ازش می گذره، خدا شکر خوبم