2777
2789
عنوان

کیا تو فکر طلاقن؟ولی بازم تو زندگی موندن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6016 بازدید | 431 پست
منم خیلز محدودم خیلی از شوهرم بیزار شدم موجود خودخواه باز شما سرت به بچه گرمه خدا برات حفظش کنه

ممنون گلم... 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
خ دلم میخاد خ ولی انگار نمیتونم یا عرضشو ندارم میترسم احساسات دوگانه دیوونم کرده چقد طول کشید ...

من از زندگیت خبر ندارم اما بلاتکلیفی خیلی بده بشین خوب فکراتو بکن برای زندگیت تصمیم بگیر عمرتو هدر نده 

من توافقی چهار پنج ماه

چپ چپ نگام نکن بوخودا من اون خاله سوسکه که فکر میکنی نیسدم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی اضافه شده به آزادی خواهیت؟ هنوز تو زندگی ای؟ 

اره.اول فقط بخاطر ازادی داغون بودم چون دوران مجردی شدید ازاد بودم ولی الان شکم بیشتر باعث فکر جدایی شده

❤❤❤ریپلای❤❤❤
من با خانوادم کاری ندارم اصلا زندگی خودمه ب کسی ربط نداره.من میترسم اول از همه از شوهرم.حتی میترسم ط ...

بچه باشه سخت تره

باز خوشبحالت ب خانواده کاری ندترز

من ک لال مونی گرفتم آخه چرا

یکبار صدام دراومد پیششون

بعد اون دیگه لال شدم

دارم حیف میشم

من دارم جدا میشم چون شوهرم کاری کرد ک ی ادم روانی شدم الان

من خیلی دلم گرفته اگه ی وقت ناراحتتون میکنم ببخشید بذارید ب پای اینهمه بدبختیام. من دارم میرم از نی نی سایت یادم نمیره مهربونی و دلسوزی خیلیاتونو. باشما تنهاییام پر شد. اگه یادم بودین دعا کنین با خبر خوش برگردمو. بگم من رسیدم به آرامش. عاشقتونم
اره.اول فقط بخاطر ازادی داغون بودم چون دوران مجردی شدید ازاد بودم ولی الان شکم بیشتر باعث فکر جدایی ...

آهان... چی بگم. شک و نبودن اعتماد تو زندگی. 

زن وشوهر رو میندازه تو یه سیکل معیوب.... هی میچرخی و میچرخی میبینی هنوز سرجای اولت هستی و مشکلات. بقوت خودش باقی 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
بچه باشه سخت تره باز خوشبحالت ب خانواده کاری ندترز من ک لال مونی گرفتم آخه چرا یکبار صدام دراومد ...

هیچکس برات مهم نباشه اگه بچه نداری من الان بچه هام برام مهمن ک ساکتم

❤❤❤ریپلای❤❤❤
من از زندگیت خبر ندارم اما بلاتکلیفی خیلی بده بشین خوب فکراتو بکن برای زندگیت تصمیم بگیر عمرتو هدر ن ...

یعنی از حق و حقوقات کامل گذشتی؟

من از دعوا مرافه های طلاق وحشت دارم

از خانوادم

میدونم که خ دق دلیشون رو سر شوهرم در میارن

آخه ی بار کار کشید ب جدایی

ی دوره ۴۰ روزه

تعهد محضری داد

3 سال پیش

ولی زندگیم بدتر شد ک بهتر نشد

همه حرمتام ریخت

باز نمیدونم چ مرگمه ک لال موندم

شوهرم هم پر  از کینه از خانوادم

یعنی از حق و حقوقات کامل گذشتی؟ من از دعوا مرافه های طلاق وحشت دارم از خانوادم میدونم که خ دق دلی ...

اره عزیزم 

اخرش ک چی ؟ فوق فوقش چند ماه دعوا مرافه هس تموم میشه میره 

چپ چپ نگام نکن بوخودا من اون خاله سوسکه که فکر میکنی نیسدم