خداییییش چند درصد فک میکنین مجردی ینی عقب بودن از زندگی؟ یکی تو یه تاپیک اینو گفت این حرف خیلی رو مخمه 😂ینی چی کسی که شوهر و بچه نداره عقبه؟ طرز فکرا هنوز وجود داره؟ مگه بده کسی مجرد باشه دستش تو جیب خودش باشه پول در بیاره پیشرفت کنه؟ شوهر ینی دردسر و بدبختی!
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ولی این حرفا معنی نداره خب آدم هر وقت مورد مناسب پیدا کنه ازدواج میکنه دیگه
زندگی را با قوت ادامه دهید🪴 دو فرقه بهاییت و منافقین به شدت فعالند و پیوست روی زمین رژیم هستند. هر بی وطنی که فارسی حرف زد ولی در خدمت رژیم متجاوز بود ایرانی نیست.لاخيره في الحياة من دوني هواك 💔تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود 🌼 انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!) بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان
مجردم و کاریم به این افکار پوچ و عقب مونده ندارم چرا که زندگی منه .نیاز منه .وجود منه. خواست منه. پس به هیچ احد و ناسی مربوط نیس که چیکارمیکنم حتی اگه متاهل باشمم حتی یه درصدم اجازه دخالت به کسی نمیدم چون درحدی نیستن که همچین کاری کنن
میگن «گرخواهی رسوای عالم نشوی همرنگ جماعت شو» ولی من میگم«حاضرم روزی صددفعه رسوا شم اما هم رنگ این جماعت گرگینه نشم»•••
اینکه شما هم میگی شوهر یعنی بدبختي به همون اندازه حرف بدیه که میگن تجرد یعتی عقب موندن از زندگی،تاهل و تجرد ی دوره از زندگیه یکی انتخابش میکنه یکی نه،این ربطی ب استقلال زن و رسیدن یه خواسته هاش نداره😊
همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰
دانشگاهمو ميرفتيم سركارمو ميرفتم بيرونو خوشگذروني ام ميرفتم
الانم ازدواج كردم بد نيست بازم شرايطم جفتش تو جايگاهه خودش خوبه
🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚 قد (١٧٠) شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘