2777
2789
عنوان

مجردی یا تاهل؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1106 بازدید | 180 پست
ای ام مجرد😁خشگل جذاب چشو ابرو مشکی😁ناز و خانوم وگوگولی😁😁😁😁

من بیام خاستگاریت😍😍😍😍

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

عزیزم چون مجردی اینو میگی؟؟ ناراحت نشو یه ضرب المثلی هست ک میگه گربه دستش ب گوشت نمیرسه.. میگه پیف پیف بو میده... 😂😂😂اتفاقا شوهر داشتن یا متاهلی خیلی خوبه و خیلی ها آرزوش رو دارن😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مجردم و تصمیم دارم تا اخر عمرم مجرد بمونم چون بنا به شخصیت روحیم و توانم نمیتونم زندگی مشترکانه تشکیل بدم(این از نظر روانشناسی ثابت شده که بعضیا واقعا نمیتونن ازدواج کنن)ولی خب هنوز این چیزها تو جامعمون جانیوفتاده و مردممون خیلیاشون هنوز تو دوران قدیم گیر کردن و.جای تعجبی هم نداره که اون شخص همچین چیزی گفته

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 
من بیام خاستگاریت😍😍😍😍

🙈😄اخ خجالت کشیدم بد

البته بفرمایین قدمتون رو تخم چشام😍😍

میم مثل «مُصطَفآ😻💞»…[جز __طُ __یاری نگرفتیم و نخواهیم گرفت؛ بر همان عهد که بودیم بر آنیم هنوز]💜😘😍💞💏💚💛💜💓💔💕💖💟💞💝💘💗
عزیزم چون مجردی اینو میگی؟؟ ناراحت نشو یه ضرب المثلی هست ک میگه گربه دستش ب گوشت نمیرسه.. میگه پیف پ ...

😂😂😂😂🤣🤣🤣😂😂😂😂🤣🤣😂

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥
چرا همه میگن مجردی یعنی برگردن عقب ازدواج نمیکنن اصلااا تا اخر عمررررر؟

بله نمونش خود من که ازدواج نمیکنم تااخرعمر

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 
من مجردم و تصمیم دارم تا اخر عمرم مجرد بمونم چون بنا به شخصیت روحیم و توانم نمیتونم زندگی مشترکانه ت ...

امضات چ خوبه 

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد