2777
2789
عنوان

دندان درد در بارداری

85 بازدید | 14 پست

خانما من دندونمو قبل بارداری خالی کردم بعد پانسمان کردم هنوز عصب کشی نکردم الان باردارم دندونم خیلی درد میکنه فکر میکنم‌پانسمانش افتاده برم دکتر دندونمو پانسمان کنه این درده هم میره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه خالی کردی خب عصبی وجود نداره دیگه که درد بگیره

نه هنوز عصب کشی نکرد مرحله اولو انجام دادم نمیدونم چیکار کرد ۲ مرحله س. بعد پانسمان کرد گفت ماه دیگه برو برای عصب کشی که بعد عکس میگیرن ببینن عصب کشی کامل انجام شده یا نه

خیلی دیر اقدام کردی تو ماه نهم هم ریسک هایی داره مسکن هم که نمیتونی جز استامینوفن بخوری اگر خیلی درد ...

نه فقط میخوام‌پانسمان کنم عصب کشیشو بعد انجام میدم.فقط میخوام بدونم پانسمان کنم درده از بین‌میره یا ربطی نداره

نه فقط میخوام‌پانسمان کنم عصب کشیشو بعد انجام میدم.فقط میخوام بدونم پانسمان کنم درده از بین‌میره یا ...

پانسان کنی دردش کمتر میشه چون پانسمان افتاده اذیتی ولی منع ندارا که چرا نمیری دندونت درست کنی برو پیش دکتر شرایط رو ببینه بهترین تصمیم واست میگیره

نه فقط میخوام‌پانسمان کنم عصب کشیشو بعد انجام میدم.فقط میخوام بدونم پانسمان کنم درده از بین‌میره یا ...

درد به خاطر التهاب عصبته اگر اون خارج نشه به طور کامل، درد هم کنترل نمیشه 

احتمالا براتون درمان اورژانس انجام شده که درمان موقته با موادی پرمیکنند و باید بعد چند مدت حتنا درمان ریشه بشه با توجه به اینکه بارداری بسته به نوع ماه بارداری داره که بتونن براتون کاری کنن یا نه