2777
2789
عنوان

جدا شدن جفت

1305 بازدید | 11 پست

سلام دخترا 

جفت جدا بشه ،‌سونو نشون میده؟ 

من ده دقیقه پیش با ب ا س ن افتادم، بد نه ولی مثال اینکه بخای بشینی محکم بشینی، نگرانم.‌

درد ندارم. آبریزش هم ندارم. نگرانم. برم سونو؟

دختر قشنگ مامان، تموم آرزوی من سلامتی توئه و بهترین روز عمر من روزی خواهد بود که تو رو در آغوش بگیرم‌. به خدای خودم امید دارم، تو هم ازش بخواه که تو رو سالم به من بده و همیشه در پناه خودش نگهت داره. خدایا نه من و نه هیچ مادر دیگه ای رو با فرزندش امتحان نکن..

اگه جفت جدا بشه خون ریزی میکنی

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه الکیه جفت جدا بشه؟ چه فکرهایی میکنیدا

استرس گرفتم. نمی دونم چی کار کنم

دختر قشنگ مامان، تموم آرزوی من سلامتی توئه و بهترین روز عمر من روزی خواهد بود که تو رو در آغوش بگیرم‌. به خدای خودم امید دارم، تو هم ازش بخواه که تو رو سالم به من بده و همیشه در پناه خودش نگهت داره. خدایا نه من و نه هیچ مادر دیگه ای رو با فرزندش امتحان نکن..
اگه جفت جدا بشه خون ریزی میکنی

همون لحظه ک نمی افته رو خونریزی

استرس نداشته باش هیچی نیست اگه خیلی نگرانی برو بیمارستانی که دکترت اونجا زایمان میکنه بخش اورژانس مامایی بگو قلبشو چک میکنن یه سونو هم میکنن خیالت راحت میشه عزیزم

تیکر تولد یکسالگی گل پسرم😍😍مامانی عاشقتم❤ایشالا قسمت‌ تموم منتظرا🙇🙇❤❤❤
عزیزم تکون میخوره؟

کلا تکوناش همیشه کمه. همه تاپیک هام درباره تکونای کمشه

جفت من لبه هاش کنده شده، دقیقا همون روز هم خونریزی خیلی شدید کردم، طوری ک فکر کردم بچه سقط شده

,خطرناکه؟ 

الان استراحت مطلق هستی؟ 

چه جوری کنده شد؟

,خطرناکه؟  الان استراحت مطلق هستی؟  چه جوری کنده شد؟

استراحت مطلقم چون هنوزم خونریزی دارم یک ماه شده، خطرناکه زمانی ک استراحت نکنم،ولی من فقط واسه حمام و سرویس از جام پامیشم. من تیروئیدمتو بارداری رفت بالا رو ۹.۸۹ اسیب زد ب جفت خونریزی کردم

از خدا میخوام حال دل همتون همیشه خوبه خوب باشه😊😊❤❤😊😊❤❤😊😊