2777
2789
عنوان

با سلیقه ها در دکوراسیون منزل🌷🌷بنظرتون..

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم، اخه چه جنسی؟؟ 

پرده سفید ساده.از جنس زیرپرده بخر که ارزونتر باشه.کامل پلیسه بزن بالاشو بعدا شاید رفتی جایی بزرگتر به کارت اومد

سفارشات نمدی پذیرفته میشود🥰🥰...اگر نمیتوانی فرق بین خوب و بد را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است و هیچ ربطی به دین و مذهب ندارد😏چهارمین کاربریم مبارک
با پارتیشن

کاملا میپوشونه 

مدلایی که دیدم اینطور نبودن. 

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
پاروان بگیر البته بلندترش

بلندش رو ندیدم. همه کوتاهن. 

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
عزیزم بااین توضیحات فقط پرده میشه بزنی 

نمیدونم چه جنسی بهتره. 

باید مدلش حفره دار و کنده کاری کاری نباشه دیگه عزبزم

نه منظورم کوتاهی‌شون بود. 

مادر شوهرت خوب گفته منم تا وقتی کمد نداشتم یه پرده با طرح مناسب داشتم خیلی هم خوب بود راههای زیادی هست اما به قول خودتون خونه که از خودت نیست بخوای هزینه کنی بهترین و کم خرجترینش همین پرده پاچه ای اگه یه کم هزینه کنی میتونی کرکره عمودی با یه طرح خوب بزنی که بهتر میشه خلاصه بستگی به جیب و کرم خودت داره

خدایا من مواظب فرشته های زمینی ام هستم لطفا تو هم مواظب فرشته کوچولوی من تو بهشتت باش😔