2777
2789
عنوان

با سلیقه ها در دکوراسیون منزل🌷🌷بنظرتون..

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 45 پست

وایسا جلوش 😆😆😆

من ، معـــــــــلم هستم زندگی پشت نگاهم جاریست سرزمین کلمات تحت فرمان منست قصر پنهان منست قاصدک های لبانم هرروز سبزه ی نام خدا را به جهان می بخشد من معلم هستم هر شب از آینه ها می پرسم به کدامین شیوه ؟ وسعت یاد خدا را بکشانم به کلاس ؟ بچه ها را ببرم تا لب دریاچه ی عشق ؟ غرق دریای تفکر بکنم ؟ من معلم هستم درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است من معــــــــــــــلم هستم💐💐💐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر شوهرت خوب گفته منم تا وقتی کمد نداشتم یه پرده با طرح مناسب داشتم خیلی هم خوب بود راههای زیادی ه ...

عزیزم پرده چه جنسی خوبه؟ و مناسبه؟ 

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
به نجار سفارش بده واست درست کنه

عزیزم اخه نمیدونم بعدا به دردم بخوره یا نه. 

نمیخوام هزینه بیخودی بکنم 

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
ازین پرده هایی که روش عکس چاپ میکنن بده عکس خودتو شوهرتو چاپ کنن بچسبون هم یه نوع عکس دیواریه هم پرد ...

قشنگ بود. 

عزیزم اخه نمیدونم بعدا به دردم بخوره یا نه.  نمیخوام هزینه بیخودی بکنم

پس همون پرده بزن کم خرج

🍼🍼یک عدد نی نی خوشگل تپل مپل تودلمه😎    خدایا‌شکرت که نعمت مادر شدن رو به من عطا کردی🤰🏻-->🤱🏻
وایسا جلوش 😆😆😆

😂😂وای

مثلا مهمون بیاد با شوهرم نوبتی کنیم. پنج دقیقه اون بره وایسه پنج دقیقه من😂

میتونی پرده زبرابزنی که اونم هزینش بالاست  میتونی پرده کرکره ای بزنی اونایی که کنار جمع میشن

🤨ممنون از نظرت عزیزم

😂😂وای مثلا مهمون بیاد با شوهرم نوبتی کنیم. پنج دقیقه اون بره وایسه پنج دقیقه من😂

😂😂😂😂 آره دقیقا منظورم همین بود 

من ، معـــــــــلم هستم زندگی پشت نگاهم جاریست سرزمین کلمات تحت فرمان منست قصر پنهان منست قاصدک های لبانم هرروز سبزه ی نام خدا را به جهان می بخشد من معلم هستم هر شب از آینه ها می پرسم به کدامین شیوه ؟ وسعت یاد خدا را بکشانم به کلاس ؟ بچه ها را ببرم تا لب دریاچه ی عشق ؟ غرق دریای تفکر بکنم ؟ من معلم هستم درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است من معــــــــــــــلم هستم💐💐💐
پرده ها مدل بامبو هستن دیدی  اگه میخوای هزینت کم بشه دست دوم بگیر بگرد دیوار ببین نداره

بله میدونم کدومارو میگین

ولی حس میکنم مناسب پنجره هستن نه بخشی از دیوار. بنظرتون اینطور نیست؟ 

عزیزم پرده چه جنسی خوبه؟ و مناسبه؟ 

من یکی گرفتم فروشنده گفت جنسش حریر کتانه هم طرحش خیلی خوب بود هم پیدا نبود پشتش چیه خلاصه دادم خیاطشون برام چین پلیسه زد وقتی نصبش کردم نسبت به هزینه ای که کردم شیک شده بود حالا هم برادرم تازه خونه ساخته اونا هم جا کمد دیواری پرده کرکره عمودی با عکس بچه هاشون زدن اونم خوبه اما یه مقدار هزینه داره

خدایا من مواظب فرشته های زمینی ام هستم لطفا تو هم مواظب فرشته کوچولوی من تو بهشتت باش😔