مامان_موفق1 مدیر استارتر عضویت: 1393/03/26 تعداد پست: 1341 عنوان NT تهران کجا برم؟ 1657 بازدید | 60 پست سلام. بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین 1398/09/06 | 16:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_موفق1 مدیر استارتر عضویت: 1393/03/26 تعداد پست: 1341 بچه ها سونو nt کجا خوبه تو تهران؟ دکتر خودم، دکتر نصر، گفت بیا مطب ، خانم دکتر محمدی سونو میکنه. کسی پیش ایشون رفته؟ تجربتون چیه؟ کجا بهتره؟ بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
نسررین۲ عضویت: 1398/09/02 تعداد پست: 6929 ببیم من خودم ب فرد سونوگراف اعتقاد دارم...من ب کار مجتبی ابراهیمی اعتقاد دارم...مسئول نگار آزما هست.تو نت بزنی نگارآزما میاد...بگو با خودش وقت میخوای... نیکمهرم تیر میاد خداوند ازمامادران شیر ب شیر بچه دار میپرسدجوانی ات در چ راهی صرف شد؟ج ما!درراه شیردرست کردن.پوشک عوض کردن.پی پی شستن! خوب.گلدونه خانم مهرگان خانم هم دنیااومد.دست خانم دکتراحمدیان پوردردنکنه.خ زحمتشون دادیم.دخترداشتن حس بینظیریه.من ازاول عمرم تاحالا عاشق دختربودم وهستم امانمیدونم چرارادمهررو انگاربیشتردوست دارم خداروشکر ک خداجنسمون روجورکردومنولایق مادری دخترهم دونست.مهرگانم.عزیزدل مامان وبابا.خوش اومدی تودلم.منوباباوداداش رادمهرمنتظرتیم.بوس بوس من.انشاالله دامن همه منتظرازودسبزبشه.ازهمه کسایی ک برام دعاکردن سپاسگذارم.خواهرااگه میشه برام صلوات بفرستیدعددبارداریم پایینه.دعاکنیدخدابهم بچه دوم هم ببخشه دعاهای شمامعجزه اس.خداروشکر خدانورچشممون روصحیح وسالم دادبهمون.دعاکنید ببخشه بهمون پسرمون رو.واینکه سالم و صالح وخوش قدم وخوش روزی وعاقبت بخیر باشه.خدایادعای مادردر حق فرزند گیراس.توروبحق همین ماه رمضان کاری کن ک پسرم دستگیروچاره سازباشه برامردم.قدم توراه اصلاح امورمردم برداره.آمین امروز۱۸آذر۹۸سرصبحی ی لگد محکم زدی ب مامان(قربون مشت و لگدهات بشم.بعدش گفتم پسرمامان یکی دیگه ام بزنه مامان ببینه.یکی دیگه ام زدی ومامان ازرودلش احساس کرد ضربه ات رو.بازگفتم یکی دیگه ام بزن دیگه نزدی.بنظرتون رییس کیه؟مامان یانی نی؟
مامان_موفق1 مدیر استارتر عضویت: 1393/03/26 تعداد پست: 1341 عزیزم چن هفته ای الان ۹. چطور؟ بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
مامان_موفق1 مدیر استارتر عضویت: 1393/03/26 تعداد پست: 1341 دكتر پيرزاد خ قايم مقام فراهاني متخصص جنين شناسه عاليه مرسی بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
مامان_موفق1 مدیر استارتر عضویت: 1393/03/26 تعداد پست: 1341 ببیم من خودم ب فرد سونوگراف اعتقاد دارم... من ب کار مجتبی ابراهیمی اعتقاد دارم... مسئول نگار آزما ... مرسی بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
فافا_21 عضویت: 1397/05/26 تعداد پست: 2581 الان ۹. چطور؟ من هفته بعد میخوام برم موندم دوازده برم یا الان
shahrzad74 عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 32019 من هفته بعد میخوام برم موندم دوازده برم یا الان من ۱۲ هفته و۵روزرفتم بین ۱۲ تا ۱۳عالیه بری مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ♥️🙃
مامان_موفق1 مدیر استارتر عضویت: 1393/03/26 تعداد پست: 1341 من هفته بعد میخوام برم موندم دوازده برم یا الان ۱۲ و ۱۳ خوبه بری. بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
شیسا1 عضویت: 1392/02/20 تعداد پست: 5910 دکتر من گفت یکی از این ۴ جا رو وقت بگیرم.- رستاک (دکتر طهماسبپور)- دکتر فریور فرزانه- دکتر صدیقه برنا- دکتر سولماز پیریمن رستاک وقت گرفتم. وقتی کسی اندازه ات نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
مامان_موفق1 مدیر استارتر عضویت: 1393/03/26 تعداد پست: 1341 دکتر من گفت یکی از این ۴ جا رو وقت بگیرم. - رستاک (دکتر طهماسبپور) - دکتر فریور فرزانه - دکتر صد ... مرسی عزیزم. بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
مامان_موفق1 مدیر استارتر عضویت: 1393/03/26 تعداد پست: 1341 یعنی کسی مطب خود نصر نرفته؟ بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
مامان_موفق1 مدیر استارتر عضویت: 1393/03/26 تعداد پست: 1341 دکتر من گفت یکی از این ۴ جا رو وقت بگیرم. - رستاک (دکتر طهماسبپور) - دکتر فریور فرزانه - دکتر صد ... دکتر طهماسب همونیه که قبلا نسل امید بودن؟من یه کم سرچ کردم، بیشتر همینا رو که دکتر شما گفته بود، تعریف کردن + سونو نرگس. نمیدونم چیکار کنم. سونو مهمی هم هست. بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین