2777
2789
عنوان

NT تهران کجا برم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1682 بازدید | 60 پست

دکتر سونوگرافیست برای nt باید در این لیست باشد، خ دکتر محمدی نیست, کاش قبل سونو این لیست رو دیده بودم: 

https://fetalmedicine.org/lists/map/certified/NT

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
دکتر سونوگرافیست برای nt باید در این لیست باشد، خ دکتر محمدی نیست, کاش قبل سونو این لیست رو دیده بود ...

از کجا پیدا کردی اینو؟ نشنیده بودم تا حالا...

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از کجا پیدا کردی اینو؟ نشنیده بودم تا حالا...

تو سایت ازمایشگاه نیلو یه لینک داده بود، اون کار نکرد، گشتم اینو پیدا کردم. گویا باید یا شاید بهتره مدرک fmf داشنه باشن. 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین

برا غربالگری دوم هم این لینک : 

https://fetalmedicine.org/lists/map/certified/fetal-abnormalities

عزیزم شما اخر پیش نصر میکرو کردید؟نتیجه داد

سلام. بلهعزیزم. من ناباروری ناشناخته داشتم. خیلی مقاومتداشتم در مقابل میکرو. اصلا زیربار نمیرفتم. ولی دکتر نصر یه جمله گفت و راضیم کرد.  گفت اکه قرار بود طبیعی حانله شی تا الان شده بودی!!! میکرو کردم. کلا ۷ تا تخمک داشتم، ۴ تا جنین شد، سه تاش رو انتقال دادن، یکیش گرفت الحمدالله. دکتر خوبیه. تا سه ماه بعد بارداری هم خودش حواسش هست، بعد میسپاره دست دکترای دیگه. الان دیگه زایمان هم خودش انجام نمیده. 

سلام. بلهعزیزم. من ناباروری ناشناخته داشتم. خیلی مقاومتداشتم در مقابل میکرو. اصلا زیربار نمیرفتم. ول ...

میگن خیلی کارش خوبه برای ای وی اف و میکرو راسته؟شما زیاد تحقیق کردید؟هزینش چقد شد عزیزم

دکتر من گفت یکی از این ۴ جا رو وقت بگیرم. - رستاک (دکتر طهماسب‌پور) - دکتر فریور فرزانه - دکتر صد ...

وااااای رستاک بیچاره میشی ،دکتر من گفت دیگه رستاک نرو.. از 7 صبح رفتیم 3 بعداظهر نوبتم شد.. ی خانم خیلییی بداخلاق و عقده ای و از خود راضی ازتون سونو میگیره.. عرض 2 ثانیه هم خود طهماسب پور سونو میگیره و جنسیت رو اعلام میکنه 1 ساعت هم باید واستی تا جواب بدن... پشیمون میشی اگه بری

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

دکتر طهماسب همونیه که قبلا نسل امید بودن؟ من یه کم سرچ کردم، بیشتر همینا رو که دکتر شما گفته بود، ت ...

برو سونوی نیلو. هم‌مهربونه هم دقیق هم ارزون

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
سلام. بلهعزیزم. من ناباروری ناشناخته داشتم. خیلی مقاومتداشتم در مقابل میکرو. اصلا زیربار نمیرفتم. ول ...

فقط دکتر صدری کارش عالیه خیلی سرش شلوغه تو ۱۲ هفته جنسیت دخترم رو تشخیص داد باورت میشه؟

مهرسای نازم فرشته کوچولوی من و باباش۸/۲۸ زمینی شد