2777
2789
عنوان

بیاین از خواستگارم بگم

122 بازدید | 6 پست

پسرعمم 👀 

۲۸ سالشه خانوادش منو براش خواستگاری کردن، خودش به شدتتتتت عاشقمه 

مثل خودم مذهبیه ولی تعادل داره تو مذهب، خوشتیپه واقعا و به خودش میرسه همیشه تمیزه، به شدت عاشقمه و ابراز میکنه ، خیلی بهم اهمیت میده و هرچی بگم قبول میکنه. یکم اعتماد ب نفسش بالاست.  تنها مشکلی که دارم اینه که من با آدمایی ارتباط میگیرم ک شوخ طبع باشن و بتونم باهاشون بگم و بخندم و شاد باشم، اما اون خیلی اینطوری نیست و بیشتر جدیه. از طرفی خیلی ابراز احساسات میکنه و من دارم نمیتونم چون من هنوز عاشقش نیستم و فقط دارم باهاش آشنا میشم و از ابراز احساسات زیادش حس خوبی نمیگیرم... کلا چهار بار باهم حضوری حرف زدیم چون تو شهر دیگه هست و پیامک میده گاهی. واقعا نمیدونم چیکار کنم ب نظرتون زمان منو هم عاشق اون میکنه؟ من یبار عقد ناموفق که بدون علاقه بوده داشتم و نمیخوام دوباره اشتباه کنم.

خودشیفته نیست؟

خودشیفته ها اعتماد بنفس خیلی بالایی دارند...گاهی شما رو در دریای محبتشون غررررق میکنند ، گاهی هم از پشت بوم پرتت میکنند پایین. شما الان تو حالته اول هستی...حالت دومش بعد عقد پیش نیاد صلوات

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معاشرت زیادی هم دخترا رو وابسته میکنه،، مراقب باش، بهش فرصت نده که هی دلبری کنه ، مخت را بزنه،، برو مشاوره با عقل و منطق همو بسنجید ، اگر هماهنگ بودید بعدا فرصت بده که حس پیدا کنی

خودشیفته نیست؟خودشیفته ها اعتماد بنفس خیلی بالایی دارند...گاهی شما رو در دریای محبتشون غررررق میکنند ...

نمیدونم احساس میکنم یکم خودشیفته هس😅

آبان ماهیه یکم با اعتماد ب نفس و خودشیفته😂

بزای عقد عجله نکن معاشرت کنید

اگر خانواده بذارن😮‍💨

کلا چهار جلسه بیشتر باهم حرف نزدیم ولی هی میگن نمیشه که همینجور ادامه بدین و فلان😭

سر ازدواج قبلیمم همینکارو کردن و دوماهه با کسی ازدواج کردم که شاید ۳۰ درصد دوسش داشتم...