eshgholi مدیر استارتر عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 3058 عنوان بچه ها میخوام یچز بگم فقط خانما لطفا 1555 بازدید | 41 پست سلام خانما،من دوقلو باردارم ۳۵هفته،ببخشید توروخدا چون ادم خیلی استرسی هستم خواستم بپرسم ببینم کسی بوده اینجوری،من فک میکنم یکماهی باشه شایدم بیشتر من متوجه نشده باشم که اونجا،یعنی لبه واژن یه برامدگی ایجاد شده،اندازه عدس،مثه خال،لمس میکنم قشنگ متوجه میشم گرده،سیاهم هست،دست میزنم یه دردیم داره،بنظرتون چی میتونه باشه خیلی ترسیدم (دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭 1398/09/06 | 01:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
eshgholi مدیر استارتر عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 3058 حس کردم تو این چند وقت یه هوا بزرگتر شده (دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭
مامان_طاها۹۷ عضویت: 1397/05/06 تعداد پست: 21695 چن وقت بعد با ارامش هنوز دکتر نرفتی😐 برای نابودی اسرائیل پدسگ صلوات بفرست🤲
rrrrozzzz عضویت: 1398/04/11 تعداد پست: 52460 خب برو دکتر زنان معاینه تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت
eshgholi مدیر استارتر عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 3058 زیگیل تناسلی🙄 ن زگیل نیست،زگیل اونجوری نیست (دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭
eshgholi مدیر استارتر عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 3058 سفته؟ اهوم (دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭
eshgholi مدیر استارتر عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 3058 زگیل تناسلی زگیل نیست بابا هی منو میترسونین من خودم استرسی هستم (دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭
mahiimahsa عضویت: 1397/04/28 تعداد پست: 469 ن زگیل نیست،زگیل اونجوری نیست خب خدا کنه نباشه ولی کلا ماها دکتر نیستیم برودکتر
دانی۳۹۷ عضویت: 1398/03/14 تعداد پست: 5624 شاید زگیل باشه برو دکتر اگه خدایی نکرده زگیل باشه باید سزارین کنی 🇮🇷🇮🇷🇮🇷
مامان_آنا1 عضویت: 1396/03/07 تعداد پست: 109 شاید آبسه س. اگه ترکید بعدش تتراسایکیلین بزن.البته که دکتر بری خیالت راختتره اللهم صل علی محمد و ال محمد
بهار۶۵ عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 1467 اهوم من تو باردارى انقد ازين كرم هاى عفونت واژينال ميزدم كه همينجورى يچى قد عدس زد بيرون از ونجا ولى سفيد بودسر يك هفته ام كوچيك شد و بعدم رفتمثل دونه چربى بود انگار
eshgholi مدیر استارتر عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 3058 من تو باردارى انقد ازين كرم هاى عفونت واژينال ميزدم كه همينجورى يچى قد عدس زد بيرون از ونجا ولى سفيد ... نه من تو بارداری ببخشید اونجام تیره شده اینم یجورایی سیاهه دست میزنم قشنگ انگار تو پوستمهگردیشو کامل حی میکنم،ابسه مانند نیست اصن (دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭