2777
2789

من همش تو خونه بودم خیلی کم بیرون میرفتم چون توی خونه درس می‌خوندم والان که وارد یه محیط جدید میشم خیلی میترسم از خانواده ام هم دور میشم من همیشه وقتی میخواستم برم بیرون از شب قبلش استرس داشتم بنظرتون چرا اینجوری میشم ؟الانم پنجشنبه باید برم دانشگاه کلا دیگه کلاس شروع میشن از همین الان استرس دارم الان حالت تهوع دارم و..حس خیلی بدین 

اضطراب اجتماعی داری

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

از باگ های دنیا هم ؛ اینکه با هر کی حالمون خوبه ،ازمون دوره...💔🙃 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اضطراب اجتماعی داری

میتونی بری مشاور؟ 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

وسواس یا اضطراب اجتماعی

میدونید همیشه همون لحظه ورود سخته برام ولی وقتی میرم داخل اون مکان خیلی اجتماعی ام با همه صحبت میکنم میخندم .خیلی عجیبه برام 

میدونید همیشه همون لحظه ورود سخته برام ولی وقتی میرم داخل اون مکان خیلی اجتماعی ام با همه صحبت میکنم ...

همون وسواس داری زیاد فکر می‌کنی خودتو سرگرم کن . دانشگاه هم چیزی نیست درست میشی اولشه

همون وسواس داری زیاد فکر می‌کنی خودتو سرگرم کن . دانشگاه هم چیزی نیست درست میشی اولشه

درسته راستش من یه مشکل هم دارم فکر کنم بخاطر این بیشتر اینجوری میشم یکم موقع راه رفتن لنگ میزنم حس میکنم شاید بخاطر این که نگران میشم

ببین بهتره بری پیش مشاور 

ولی الان حست اینکه که بقیه بهت آسیب میزنن، یا تو نمی. تونی باهاشون ارتباط برقرار کنی، یا قراره مسخره ات کنن،یا قراره توی رفتاری اشتباه کنی، درسته؟ 

می ترسی، درسته؟ 

حالا خوب دقت کن

کدوم آدمی وجود داره که اشتباه نکنه؟ کی دیدی یکی. موقع راه رفتن تاحالا نیوفتاده زمین؟کیو دیدی موقع حرف زدن، کلمات و اشتباه تلفظ نکرده و پس و پیش نگفته؟ 

ما ربات نیستیم که از پیش برنامه ریزی شده باشیم 

انسانیم و پر از اشتباه 

دیدگاه خودمون خیلی مهمه، میتونیم با هریک‌ از اشتباه های کوچیک این چنینی از خودمون، خودمون بخندیم یا ی حس طبیعی، خجالت بکشیم ولی ازش زودی بگذریم و دوباره سرمون و بالا بگیریم

میتونیم ارتباط بر قرار کنیم با دیگران و قطعا همیشه موفق نمیشیم 

کیو دیدی که خاطره بد نداشته باشه از دوست شدن با دیگرون؟ 

همه هم خاطره بد دارن هم خاطره خوب 

هممون هم. دوست بد داریم هم دوست خوب 

زندگی یعنی اشتباه کردن، یاد گرفتن تا به نتیجه رسیدن. 

از زندگی. کردن بین مردم نترس

چون همه تورو ب دختر عادی میبینن و از کنارت میگذرن

ولی تو خودت  از تو با افکارت، اذیت میکنی که هیشکی حتی متوجه ی این افکارت نمیشه 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀