2777
2789
عنوان

بچه ها میخوام یچز بگم فقط خانما لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1555 بازدید | 41 پست
وای ن دختر اصلا فکر بد نکن چیزی نیست 

دعا کن واسم

(دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭
خب گفتم که، وقتی دردناکه یعنی عاملش عفونیه. و سرطان نیست.  سرطان درد نداره و سرعت رشدش بسیار آ ...

یه سوال،زگیل تناسلی ادم از رابطه جنسی میگیره دیگه درسته؟مثلا کسی ک مبتلا شده ممکنه از شوهرش گرفته باشه،اون شوهر هم مثلا با یکی رابطه نا مشروع داشته،اون طرفی ک باهاش رابطه نامشروع داشته ب این بیماری مبتلا بوده مرده هم گرفته؟درسته؟اگه اون طرف نداشته باشه مرده نمیگیره

(دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه سوال،زگیل تناسلی ادم از رابطه جنسی میگیره دیگه درسته؟مثلا کسی ک مبتلا شده ممکنه از شوهرش گرفته با ...

بله همینطوره.

ممکنه از اپیلاسیون و لیزر و استفاده از ژیلت مشترک هم منتقل بشه

بابا شما چقدر استرسی هستی!!!!!

من بهت اطمیناااان میدم اون یه موی بیشعوره که زیر پوستی شده که فقطططط حرصت بده

خاطرت جمع، چیزی نیس

خودت دیدیش؟؟ یا فقط لمس کردی؟؟؟

اگر ندیدیش گوشی رو بذار رو حالت سلفی ازش عکس بگیر😅🤣

خیالت راحت میشه

بله همینطوره. ممکنه از اپیلاسیون و لیزر و استفاده از ژیلت مشترک هم منتقل بشه

من هیچکدومو انجام ندادم،وسواس دارم ژلیت مشترک ک عمرا،لیزرو اپیلاسیونم نرفتم تاحالا،همسرمم ک نداره،میدونی چرا پرسیدم که ایا اگه خانمی با اقایی رابطه نامشروع داشتن حتما خانمه باید داشته باشه تا ب نرده منتقل بشه؟چون شوهرم چندماه پیش یه خیانت ریزی اومد،یهو ذهنم رفت نکنه رابطه داشتن😔

بابا شما چقدر استرسی هستی!!!!! من بهت اطمیناااان میدم اون یه موی بیشعوره که زیر پوستی شده که فقطططط ...

اره دیدم با بدبختی

من هیچکدومو انجام ندادم،وسواس دارم ژلیت مشترک ک عمرا،لیزرو اپیلاسیونم نرفتم تاحالا،همسرمم ک نداره،می ...

ببین باید اون طرف ویروس رو داشته باشه که به طرفش منتقل کنه. یعنی نیازی نیست که حتما خود زگیل رو با چشم ببینی. شما با این بهداشتی که کامل رعایت میکنی اگر زگیل گرفته باشی قطعا از همسرت گرفتی حتی اگه همسرت به ظاهر زگیل نداشته باشه. حالا همسرت هم یا از رابطه جنسی گرفته یا از ژیلت مشترک و این چیزا.

الان نمیخواد وسواس بگیری. این چیزی که میگی احتمالا زگیل نیست. ولی اگه خیلی درگیرت میکنه برو به دکتر نشون بده خیالت راحت بشه. اون موضوع خیانت هم که مال گذشته ست و بخشیدی، بهتره دیگه واسه خودت یادآوریش نکنی. حالا اگه یه موقع فهمیدی رابطه هم داشته، همون موقع میشینی دوباره سنگاتو وا میکنی باهاش. از الان فکر اضافه نکن.

ببین باید اون طرف ویروس رو داشته باشه که به طرفش منتقل کنه. یعنی نیازی نیست که حتما خود زگیل رو با چ ...

میدونی خیلی سخته فراموش کردنش،اونم تو بارداری همیچن کاری کرد باهام،ولی از اون روز نفرینش کردم،گفتم ایشالا تنش سالم باشه ولی یرکز بی دقدقه نداشته باشه رو ماشینش حساسه همش خرجش میکنه گفتم الهی هر روز درگیر ماشینش باشه اینقد درگیر ک وقت سرخاروندن نداشته باشه،الان چندماه میگذره یکروز نیست تو این چندماه نره تعمیرگاه ماشین سالمه خود بخود یچییش میشه هر روووز تعمیرگاست بخدااا،داغ منم کهنه نمیشه،کاش ازش متنفر بودم دوسش نداشتم واسم مهم نبود

میدونی خیلی سخته فراموش کردنش،اونم تو بارداری همیچن کاری کرد باهام،ولی از اون روز نفرینش کردم،گفتم ا ...

چه نفرینات با مزه ن⁦☺️⁩ چه خوش قلب و معصومی⁦♥️⁩

باهم در موردش حرف بزنین. انکارش نکنین. وقتی تصمیمت بخشیدنه، بالاخره دلت باهاش صاف میشه نگران نباش. فراموش نمیشه ولی دیگه آزارت نمیده.

چه نفرینات با مزه ن⁦☺️⁩ چه خوش قلب و معصومی⁦♥️⁩ باهم در موردش حرف بزنین. انکارش نکنین. وقتی تصمیمت ...

خخخ اخه رو این یه مورد حساسه،ماشین مشکل داشته باشه روانی میشه،خیلی خوبه مهربونه هرکاری واسم میکنه ولی خیلی شیطونه خیلی اون موضوع روهم کلا انکار میکنه،نمیشه باهاش دراین مورد حرف زد اینقد دعوا داشتیم سر این موضوع لکنت زبون گرفته از فکرو خیال،هر روز از خدا میخوام اون قسمت از زندگیمو کلا از مغزم پاک کنه،

دختر خاله منم داشت 

دکتر گفته بود واریس هست 

رگهای اونقسمت دچار واریس شدن بعد زایمان رفع شد 

آدم باید به باباطاهر توزندگیش داشته باشه ک بهش بگه ...گل سرخ وسفیدم چرا پژمرده حالی ...بیا قسمت کنیم دردی که داری.... که تو کوچک دلی طاقت نداری....💞خدای خوبم خودت برام‌معجزه کردی خودتم حافظش باش صحیح وسالم بیاد بغلم  وبهمون توان لیاقت ودانشش رو بده ک پیش ما زندگی خوب وموفقی رو تجربه کنه وکلی بهش خوش بگذره...😍😍