2777
2789
عنوان

نی نی من هم دنیا اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 1056 بازدید | 58 پست
انشالله خواهر منم بچه دار شه🙁

انشالا عزیزم. نمیدونم مشکلشون چیه ولی من تو این مدت متوجه شدم هر چی بی خیال تر باشی و پیگیر نباشی و به خودت استرس ندی زودتر باردارمیشی  

خدایا ازت ممنونم که بهترین شوهر دنیا رو نصیبم کردی   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قدمش مبارک باشه

برا زنداداش منم دعا کن

امروز پسر 5ماهشو سقط کرد، مشکل ژنتیکی داش جنین.

براش دعا کن خدا بهش رحم کنه و یه فرزند یالم و صالح بده این دومین بچه شه که از دست میده بمیرم برا دل داداش و زنداداشم.

همیشه در همه حال به خدامون امیدوار باشیم
مبارک باشه پسر منم ۶مهر بدنیا اومد منم عین شما با یه تغییر کوچیک توی هرچیزی زندگیم بهم میریزه 😣

خدا به ما مامانای تازه صبر و طاقت بده تا بتونیم از پسش بر بیایم

عزیزم تبریک میگم میشه برا منگ دعا کنی ۵ ساله منتظرم هیییی خدا😭😭😭😭

آدم دروغگو حسابش پاکه چون دهنشو واکنه همه میفهمن خالی میبنده بترسین از آدم راستگو که اگه دروغ بگه حرفش سنده همه باور میکنن
وااااااي عزيزممم منم ٢٢ مهرمممم😍😍😍😍 جالبه منم يه هفته البته زودتر به دنيا اومدم مبارك باشهههه♥️ ...

ای جاااان مبارک شما هم باشه . 

اسی بزار دیگه من منتظر عکسم

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..

مبارک باشه عزیزم.. نمیدونم چرا یهو بغض کردم..یاد دنیااومدن بچه خودم افتادم چقدخوشحال بودم... هععییی.. 

الان تقریبا سه سالشه... دلم تنگ میشه برا نی نی داشتن... اما همش میگم زوده زوده

مبارکه . دست نی نی رو بگیر بهش بگو دعا کنه منم این ماه باردارشم .

انشالا عزیزم فقط استرس نداشته باش و بیخیال باش بگو شد شد نشد هم هیچ . باور کن من تو این مدت کم ندیدم زن هایی که مدت طولانی انواع و اقسام دوا و درمون رو امتحان کردن و نشد ولی وقتی بی خیال شدن در اوج ناباوری باردار شدن