2777
2789
عنوان

با جلوگیری طبیعی ممکنه حامله باشم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1355 بازدید | 159 پست
تو محيط كارت هم اينجوري فكر كن كه يك فرشته كوچولو كه معصوم و پاك از هر گناهيه داره متولد ميشه. سرشار ...

ای بابااااا اینا مال سالهای اوله ک ذوق داری بعدش انققققد بی اعصاب و درگیر میشی ک از فرشته و پاک و کوچولو یادت میره 

وختی توی کشور ما در بهترین حالت ب ازای هر ۴تا تخت فقط ی ماما وجود داره اون مسئولیت و استرس کاری نمیزاره ب این جاها بکشه...

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابااااا اینا مال سالهای اوله ک ذوق داری بعدش انققققد بی اعصاب و درگیر میشی ک از فرشته و پاک و کو ...

اين از فرشته بودن اون بچه چيزي كم نميكنه بازم😍

من خودم يك بچه شر و شيطون دارم هيچوقت دعواش نميكنم ميگم اي فرشته فضولي نكن. شوهرم ميگه چه تحملي داري بگير دعواش كن. بزنش . اما من دلم نمياد

اون بچه ها هم كه دست خودشون نيست كه تو كشور و بيمارستاني دارن دنيا ميان كه امكانات برا همه افتضاحه. شما دركشون كن لااقل نگو بو ميدن😝

بله عزیزم 

خدا حفظشون کنه

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣
تو محيط كارت هم اينجوري فكر كن كه يك فرشته كوچولو كه معصوم و پاك از هر گناهيه داره متولد ميشه. سرشار ...

اون‌موجود پاک خعلی هم توی شرایط اوکی ای بدنیا نمیاد😑

مخصوصا وختی مادر با زور زدنای اخرش خروج مدفوع داره و توباید با گاز استریل محل رو بپوشونی تا تماس پیدا نکنه 

من ک بشخصه نمیتونم کنار بیام و هربار حالم بد میشه

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...
اگه ببخش اسپرم اقاتون ضعیف عرق کاسنی هرشب بخورین

میگن کاسنی تو جنسیت بچه موثره کاسنی واس اونایی ک پسر میخان و عرق شاطره واس دخترزایی 

خدایا شکرت بخاطر وجود پسرنازم❤️

اون‌موجود پاک خعلی هم توی شرایط اوکی ای بدنیا نمیاد😑 مخصوصا وختی مادر با زور زدنای اخرش خروج مدفو ...

اگه واقعا نمتوني كنار بياي خوب از كارت استعفا بده

انگار با روحياتت سازگار نيست

اگه واقعا نمتوني كنار بياي خوب از كارت استعفا بده انگار با روحياتت سازگار نيست

واقعا توی این کشور مجبوووورم اگر مسئله مالی نبود هیچوقت نمیموندم 

از اولشم علاقه نداشتم چون رتبم ب دارو نرسیدمجبور شدم برم 

انگار مثلا دانشگاه نقل و نبات میدادن بهمون ک حتتتتتتما باید همون سال اول میرفتیم!!!!🙄

میگن کاسنی تو جنسیت بچه موثره کاسنی واس اونایی ک پسر میخان و عرق شاطره واس دخترزایی 

بجزپسر تقویت کننده هم هست عزیزم

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه