2777
2789
عنوان

با جلوگیری طبیعی ممکنه حامله باشم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1355 بازدید | 159 پست
به شدت سرگیجه دارم و تپش قلبم میگیره رفتم تو نت سرچ کردم لابد علایم ناراحتی قلبیه ولی در کنارش چون ب ...

وای نگو منم تپش قلب میگیرم نفسمم سخت بالا میاد

خدایا شکرت بخاطر وجود پسرنازم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای نگو منم تپش قلب میگیرم نفسمم سخت بالا میاد

جدی حالا شما تا حالا سابقه بارداری نداشتی ولی من دو تا بچه داشتم نفس تنگی از علایمم بوده ولی تپش تو هیجانات داشتم الان در حالت عادی تپش دارم

چند شب پیش از شدت تپش قلب شوهرم بیدارم کرد گفت خوبی خواب می‌دیدی گفتم نه گفت چنان قلبت میزد که من حس میکردم حالا قبل اون خودمم حس میکردم ولی منظورم اینه در حال استراحت تا حالا سابقه نداشته

جدی حالا شما تا حالا سابقه بارداری نداشتی ولی من دو تا بچه داشتم نفس تنگی از علایمم بوده ولی تپش تو ...

من قبلا تپش قلب و تنگی نفس داشتم رفتم دکتر گف از استرسه بهم قرص تپش قلب و اینا داد ولی من نخوردم البته اون موقه مجرد بودم شاید از استرسه

چند شب پیش از شدت تپش قلب شوهرم بیدارم کرد گفت خوبی خواب می‌دیدی گفتم نه گفت چنان قلبت میزد که من حس ...

عزیزم حتما برو پیش متخصص