سلام دوستان امیدوارم ک حال و احوالتون خوب باشه...من ک خیلی استرس دارم با این ک تو اقدامم نیستم ولی همش حس میکنم باردارم چون طبیعی جلوگیری میکنم،دل تو دلم نیس ک موعود پری برسه
علائمم دارم حتی تکرر ادرار😢کسی هس مثه من باشه؟ولی کاشکی باردار باشم موعود پری13دعا کنید واسم
[QUOTE=113323435]نینیات الان چن سالن دختدن یا پسر[/Q 11 ساله و 9 ساله
اهان مهسا محیا دخترن؟؟؟
میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیونکردم ؛ حتی ایمیلمم یادمنمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...
مگه جفت بوي چي ميده؟ ربطي بع اسپرم نداره ها كلا بافت جفت فرق داره . بعدم من خيليا رو ميشناسم كه ميگ ...
وااااااااااای😱😱😱😱😱😱😱 اونا شوخی کردن🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️ بخدااااا شوخی کردن😑😑😑😑😑😑😑😑
ی بوی خاصی میده ی بوی م م م چ جوری بگم بوی بدن
بدن هرشخص ک متفاوته اینطوریا ولی اگ مکونیال باشه جنین بوش افتضاح گنده🤦♀️🤦♀️
من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیونکردم ؛ حتی ایمیلمم یادمنمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...
بعد ازدواج این چیزا برات مهم نمیشه اگر بهداشتو رعایت کنین خیلی هم بوی خوبی داره
فکر نمیکنم در مورد من صادق باشه!!!!!!!!!
نمیدونم...
ممنونم بازم