2777
2789
عنوان

چطوری ادامه تحصیل بدم کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 44 پست
اره عزیزم کلا راحته اونا خودشون قبولت میکنن چون پولیه دیگه هر کلاسی ۷۵۰ هزار تومنه. یه سری جزوه بهت ...

نه والله به ما که جزوه ندادن سال آخر هم با مدارس عادی امتحان هماهنگ کشوری دادیم چون معدل سال آخر تو کنکور تاثیر داشت اما دوم راحتتر بود 

به زمانبدی خدا اعتماد کن٬ اون هر چیزی رو به قشنگ ترین حالت ممکن بهت میده.                ولی در زمان خودش...
نمی دونم عزیزم اطلاعی ندارم از یه مشاور تحصیلی یا از آموزش و پرورش شهرتون سوال کن به امید موفقیت روز ...

فداتشم عزیزم ممنون از کمکت

بالاخره افتخار دادن بیان تو دلم کنجده مامان 😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غیر حضوری ها امتحاناش راحته، ؟ اخه هیچی یادم نمونده 

نمیدونم من انسانی خوندم همش حفظ کردنی بود و همون کتابی که میخوندم امتحان می اومد

به زمانبدی خدا اعتماد کن٬ اون هر چیزی رو به قشنگ ترین حالت ممکن بهت میده.                ولی در زمان خودش...
سه کلاس منظورت اول دوم و سوم دبیرستانو؟

بله عزیزم من خودم دی ماه امتحان دارم 

گروه؛ابی💙وزن شروع؛۷۰💙وزن الان ۶۶/۵۰۰💙💙وزن هدف؛۶۰💙 بچه های تاپیک بامدادخمار💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 من خدا را دارم💚💛🧡❤💙💜و بی نهایت دوستش دارم💜💙❤🧡💛💚
من انسانی خوندم فقط درسهای مهم مثل عربی زبان ریاضی کلاس داشت اگه میخواستی شرکت میکردی بقیه رو باید خ ...

خوبه ولی هیچی یادم نمونده حتی یک مسئله ی ساده

نه والله به ما که جزوه ندادن سال آخر هم با مدارس عادی امتحان هماهنگ کشوری دادیم چون معدل سال آخر تو ...

شما کی؟کجا ؟ خوندی ؟ به من الان دارن واسه هر درسی جزوه میدن که ۵۰ تومن بابت جزوه ها ازمون گرفتن. و خودشون گفتن که ۱۰ نمره بهمون میدن ما فقط باید ۱۰ نمره پاس کنیم. امتحانشم اینجوریه که از هفتم تا دوازدهم تمام غیر حضوری ها تو مدرسه با مراقب امتحان بالاسرمون ازمون میگیرن

گروه؛ابی💙وزن شروع؛۷۰💙وزن الان ۶۶/۵۰۰💙💙وزن هدف؛۶۰💙 بچه های تاپیک بامدادخمار💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 من خدا را دارم💚💛🧡❤💙💜و بی نهایت دوستش دارم💜💙❤🧡💛💚
مثلا کسی تو فامیل شوهر بهتون تیکه میندازه یا همسرتون این ضعفتونو به سرتون میزنه؟

نه اتفاقا شوهرم میگه خوب کردی نخوندی چون بیهودست تو ایران تحصیل کزدن اما من خودم اطلاعات عمومیم خیلی پایینه علاقم به درس خوندن هم زیاده

شما کی؟کجا ؟ خوندی ؟ به من الان دارن واسه هر درسی جزوه میدن که ۵۰ تومن بابت جزوه ها ازمون گرفتن. و خ ...

چه قشنگه توروخدا درخاستمو قبول کن پیام میدم بعدا بیشتر راهنماییم کن ممنونم گولی من

موفق باشی عزیزم میشه بیشتر راهنماییم کنی که کجا مراجعه کنم و چی بگم؟

اگه تهرانی و سمت جنوب که میتونی به دبیرستان هانی بلوار ابوذر بری خودشون همه کارات انجام میدن . فقط باید پرونده مدرسه تو کارنامه هاتو ببری . ۱۲ قطعه عکس شناسنامه کارت ملی با کپی هاشون. اگه جای دیگه هستی تو گوگل سرچ کنی مدرسه اموزش از راه دور فلان شهر برات میاره

چه قشنگه توروخدا درخاستمو قبول کن پیام میدم بعدا بیشتر راهنماییم کن ممنونم گولی من

حتما عزیزم خوشحال میشم کمکت کنم

اگه تهرانی و سمت جنوب که میتونی به دبیرستان هانی بلوار ابوذر بری خودشون همه کارات انجام میدن . فقط ب ...

باشه ممنون گلم خیلی کمک بزرگی برام کردی انشا ٔالله ازخدا هرچی که بخوای رو بهت بده

باشه ممنون گلم خیلی کمک بزرگی برام کردی انشا ٔالله ازخدا هرچی که بخوای رو بهت بده

فدات عزیزم . انشااله ک تو هم موفق میشی😘