دوستان من تحصیلاتم اول دبیرستانه بخاطر ازدواجم نتونستم ادامه بدم الان میخام ادامه بدم تا دیپلممو بگیرم رشتش مهم نیست ولی میخام زودتر بگیرم راهی روشی هست که بخام ادامه بدم و دیپلممو اسون بگیرم،؟ ۲۵سالمه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بزرگسالان باید بری اگه مدرسه راضی شه واحدها رو یجا بهت بده میتونی ی ساله بخونی سه ترمه بدون پیش ولی
زمانی که من میخوندم بیست و چهار واحد بیشتر نمیدادن و ترم تابستان دوازده واحد میدادن بجز پول هر واحد شهریه ثابت هم داشت از آموزش و پرورش آدر بزرگسالان رو بگیر غیر حضوری هاش سریعتر میتونی دیپلم بگیری
به زمانبدی خدا اعتماد کن٬ اون هر چیزی رو به قشنگ ترین حالت ممکن بهت میده. ولی در زمان خودش...
اره عزیزم کلا راحته اونا خودشون قبولت میکنن چون پولیه دیگه هر کلاسی ۷۵۰ هزار تومنه. یه سری جزوه بهت میدن ک سوالا از همونا میاد هر چهار ماه یکبارم امتحانای کلاس جدید برگذار میشه یعنی تو یکسال میشه سه تا کلاس خوند
گروه؛ابی💙وزن شروع؛۷۰💙وزن الان ۶۶/۵۰۰💙💙وزن هدف؛۶۰💙 بچه های تاپیک بامدادخمار💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 من خدا را دارم💚💛🧡❤💙💜و بی نهایت دوستش دارم💜💙❤🧡💛💚
نمی دونم عزیزم اطلاعی ندارم از یه مشاور تحصیلی یا از آموزش و پرورش شهرتون سوال کن به امید موفقیت روز افزونت برو درستو بخون تا چند سال دیگه حسرت این روز هاتو نخوری
دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی