2777
2789
عنوان

چطوری ادامه تحصیل بدم کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 44 پست
دیدی چرا جواب ندادی حالا،؟ 😄

نمیدونم اخه عزیزم.

الکی چی بگم از خودم.

با کیفیت ترین کاغذدیواری ، پوستر ، پارکت ، سقف کشسان و... با قیمت مناسب.                                    ایدی تلگرام : Miss_fathali

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزرگسالان باید بری اگه مدرسه راضی شه واحدها رو یجا بهت بده میتونی ی ساله بخونی سه ترمه بدون پیش ولی

زمانی که من میخوندم بیست و چهار واحد بیشتر نمیدادن و ترم تابستان دوازده واحد میدادن بجز پول هر واحد شهریه ثابت هم داشت از آموزش و پرورش آدر بزرگسالان رو بگیر غیر حضوری هاش سریعتر میتونی دیپلم بگیری

به زمانبدی خدا اعتماد کن٬ اون هر چیزی رو به قشنگ ترین حالت ممکن بهت میده.                ولی در زمان خودش...
ببین عزیزم مناگر می خوای کنکور بدی من توی سایت سازمان سنجش دیدم که کنکور تاسال دیگه دو صورت برگذار م ...

شبانه چطوریه،؟ شرایطش چطوره برای کلاس هاش؟

بالاخره افتخار دادن بیان تو دلم کنجده مامان 😍
عزیزم ببخشید الان پشیمونین که درس نخوندین؟چرا؟

پشیمون که از اولش بودم و همسرم اجازه نداد بخونم الان هم یه دیپلم ساده رو ندارم همیشه از خودم شرمم میشه این نقطه ضعفمه

پولش مهم نیست ولی هیچی هم یادم نمونده  میگن امتحاناش اسونه درسته؟

دوم راحته اما الان که پایه ها هشتم نهم شده نمیدونم شما باید چی رو بخونی چون زمان ما سوم نهایی بود امتحانات با مدارس معمولی یکسان بود

به زمانبدی خدا اعتماد کن٬ اون هر چیزی رو به قشنگ ترین حالت ممکن بهت میده.                ولی در زمان خودش...
بایدبری مدرسه بزرگسالان دیپلم بگیری اگه رشته نظری مدنظرتع اگه هم ک دیپلم فنی یاکاردانش میخوای بیرون ...

شرایط کلاسهاشو میخام بدونم فقط

دوم راحته اما الان که پایه ها هشتم نهم شده نمیدونم شما باید چی رو بخونی چون زمان ما سوم نهایی بود ام ...

تو مرحله ی اول اگه تو انتخاب رشته محدود باشم مشکلی نیس چی بخونم

پشیمون که از اولش بودم و همسرم اجازه نداد بخونم الان هم یه دیپلم ساده رو ندارم همیشه از خودم شرمم می ...

مثلا کسی تو فامیل شوهر بهتون تیکه میندازه یا همسرتون این ضعفتونو به سرتون میزنه؟

چشمانتکرونابود و دل من قم بی دفا😃
شرایط کلاسهاشو میخام بدونم فقط

من انسانی خوندم فقط درسهای مهم مثل عربی زبان ریاضی کلاس داشت اگه میخواستی شرکت میکردی بقیه رو باید خودت بخونی

خوبه راحته؟ امتحاناش چطور؟

اره عزیزم کلا راحته اونا خودشون قبولت میکنن چون پولیه دیگه هر کلاسی ۷۵۰ هزار تومنه. یه سری جزوه بهت میدن ک سوالا از همونا میاد هر چهار ماه یکبارم امتحانای کلاس جدید برگذار میشه یعنی تو یکسال میشه سه تا کلاس خوند

گروه؛ابی💙وزن شروع؛۷۰💙وزن الان ۶۶/۵۰۰💙💙وزن هدف؛۶۰💙 بچه های تاپیک بامدادخمار💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 من خدا را دارم💚💛🧡❤💙💜و بی نهایت دوستش دارم💜💙❤🧡💛💚
زمانی که من میخوندم بیست و چهار واحد بیشتر نمیدادن و ترم تابستان دوازده واحد میدادن بجز پول هر واحد ...

غیر حضوری ها امتحاناش راحته، ؟ اخه هیچی یادم نمونده 

شبانه چطوریه،؟ شرایطش چطوره برای کلاس هاش؟

نمی دونم عزیزم اطلاعی ندارم از یه مشاور تحصیلی یا از آموزش و پرورش شهرتون سوال کن به امید موفقیت روز افزونت برو درستو بخون تا چند سال دیگه حسرت این روز هاتو نخوری

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 
اره عزیزم کلا راحته اونا خودشون قبولت میکنن چون پولیه دیگه هر کلاسی ۷۵۰ هزار تومنه. یه سری جزوه بهت ...

سه کلاس منظورت اول دوم و سوم دبیرستانو؟