2777
2789
عنوان

چطوری ادامه تحصیل بدم کمک

383 بازدید | 44 پست

دوستان من تحصیلاتم اول دبیرستانه بخاطر ازدواجم نتونستم ادامه بدم الان میخام ادامه بدم تا دیپلممو بگیرم رشتش مهم نیست ولی میخام زودتر بگیرم راهی روشی هست که بخام ادامه بدم و دیپلممو اسون بگیرم،؟ ۲۵سالمه

بالاخره افتخار دادن بیان تو دلم کنجده مامان 😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دارم از راه دور میخونم

گروه؛ابی💙وزن شروع؛۷۰💙وزن الان ۶۶/۵۰۰💙💙وزن هدف؛۶۰💙 بچه های تاپیک بامدادخمار💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 من خدا را دارم💚💛🧡❤💙💜و بی نهایت دوستش دارم💜💙❤🧡💛💚

باید بری شبانه و بزرگسالان بخونی...

کارما چه سوسول بازیه...؟!فقط اباالفضل بزنه کمرت به                                                                                                         

بزرگسالان باید بری اگه مدرسه راضی شه واحدها رو یجا بهت بده میتونی ی ساله بخونی سه ترمه بدون پیش ولی

به زمانبدی خدا اعتماد کن٬ اون هر چیزی رو به قشنگ ترین حالت ممکن بهت میده.                ولی در زمان خودش...

یا مدرسه بزرگسالان یا معلم خصوصی تا کنکور فک کنم البته تجربه ندارم

نگین یک☝️نگین دو✌نگین سه👌نگین دنده به دنده🚙نگین عسل و قنده🎂🍭🍬نگین چرا نمیخنده؟🤨نگین آه😎نگین ماه🌛🌓نگین مثله قناری🦢🦅🐔نگین ماشین فراری🚘نگین آه😗نگین ماه😉🌹🌙نگین چرا سر جنگه🗡😡نگین بشقاب پرنده🍽🕊🦚نگین آه🐆نگین ماه🍋🌭نگین ماه و قشنگه⭐🌠نگین مست و ملنگه🍷🍺🍻زِراشم چه قشنگه🍒😐🦄   امضامو کپی نکنین تو امضاتون اصلا خوشم نمیاد از این کار😒😒😒😒😒😒😒😒😒(ولی اگه خواستین واسه کسی بفرستین یا فقط برای خودتون کپی کنین اشکالی نداره😁😁)
بزرگسالان باید بری اگه مدرسه راضی شه واحدها رو یجا بهت بده میتونی ی ساله بخونی سه ترمه بدون پیش ولی

پولش مهم نیست ولی هیچی هم یادم نمونده  میگن امتحاناش اسونه درسته؟

بالاخره افتخار دادن بیان تو دلم کنجده مامان 😍

ببین عزیزم مناگر می خوای کنکور بدی من توی سایت سازمان سنجش دیدم که کنکور تاسال دیگه دو صورت برگذار میشه نظام قدیم و جدید که از سال 1400به بعد فقط نظام جدید برگذار میشه و اگر می خوای فقط دیپلم بگیری باید بری مدرسه شبانه ثبت نام کنی یا همون بزرگسالان

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی