2777
2789

بچه ها لطفا مشاوره بدید.من و همسرم فامیل هستیم ولی محل زندگیمون باهم فاصله ی چند ساعتی داشت محل زندگی همسرم خیلی پرته وقتی ازدواج کردیم قرار شد همسرم بعداز یه مدت منو بیاره نزدیکه خونه ی مامانم ولی فعلا موفق نشده..پدرم فوت شده مادرم تنهاس قرار شد منو بیاره نزدیکه مامانم که نزاریم تنها باشه البته بقیه پیشش هستن فقط من دورم...مادرشوهرم گفته شیرم رو حلالت نمیکنم اگه از اینجا بری گریه کرد ناراحت شد شوهرمم شل شده..هی میگه پول ردیف کنم می ریم ولی فعلا پول جور نشده...میترسم مادرش نزاره بریم...دلم میخواد بچه دار شیم ولی همش میگم اول از اینجا بریم بعدش بچه...میترسم بچه بیاد بدتر پاگیر بشیم...راهنمایی کنید چه کنم....

برای سلامتی همه ی پدرمادرا و بچه ها یه صلوات محمدی(اللهم صلی علی محمد و آل محمد و فرجه)🙏😍😘

منم از محل زندگیم راضی نیستم.

اصلا وابدا بچه نیار چون دیگه اصلا نمیذارن بری.

اگه لباس بچه گانه👶👼 با کیفیت و قیمت مناسب 💃💃میخواین حتما حتما به آدرس اینستای  .Instagram.com/baby_clothes___baby سربزنین.کسایی ام که اینستا ندارن کانال تلگراممو سربزننbaby_clothes_baby 😊😊😊😍😍جنسام عالی ان قیمتام عالی تر.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به شوهرت بگو قبل از مادرت در قبال من وظیفه داری. من شرط کردم و شما قول دادی منو نزدیک مادرم ببری.چون بهت اعتماد داشتم عقد مکانی نکردم. بگو مادرت مگه نزدیک مادرشوهرش زندگی کرده؟ پدرت پسر اون مادر نبود؟؟

هرکی ازدواج میکنه باید استقلال زندگیش رو حفظ کنه

وای چقدر مثل منی با این تفاوت که پدرمن زندست خدا پدر شما رو رحمت کنه 

اما تمام چیزهایی که برا مادرشوهرت گفتی عین مادرشوهر من بود البته الان پدر شوهر و مادرشوهرم فوت شدن ولی دیگه پسرم راضی نمیشه برگردیم

یواش یواش استارتو بزن تا رگشو نزده بگو بریم فعلا قیمت بگیریم روزایی ک میرین پیش مامانت باهاش برو خونه ببین یواش یواش شلش کن 🤣 بگو واسه خونه جدیدمون میخوام فلان کارو کنم دکوراسیونشو اینجوری بچینم بکن تو مغزش کم کم با سیاست باید کارو پیش ببری

بچه نیار بهترین بهونست براشون ک نزارن بری نمیدونم شما کجایی هستین اما ما رسم داریم اگه زنی زایمان کرد باید تا چهلم خونه پدرومادرش باشه اکه شمام از این رسما دارین به اون چهل روز فک کن ک بعدش بمونی همون ورا دیگه

یعنی پیش مادرشوهرتی؟

نه توی یه کوچه هستیم ولی جز من ۴تا عروسش با هم توی یه ساختمون هستن

برای سلامتی همه ی پدرمادرا و بچه ها یه صلوات محمدی(اللهم صلی علی محمد و آل محمد و فرجه)🙏😍😘
وای چقدر مثل منی با این تفاوت که پدرمن زندست خدا پدر شما رو رحمت کنه  اما تمام چیزهایی که برا ...

خیلی ممنون خدا پدرت رو نگه داره و پدرمادر شوهرت رو بیامرزه یعنی اولش میخواستی بری توام

به شوهرت بگو قبل از مادرت در قبال من وظیفه داری. من شرط کردم و شما قول دادی منو نزدیک مادرم ببری.چون ...

میگه مادر اگه از آدم راضی نباشه زندگی جور نمیشه...میگه صبرکن پول جور کنم راضیشون میکنم ولی میترسم🙄

بچه نیار بهترین بهونست براشون ک نزارن بری نمیدونم شما کجایی هستین اما ما رسم داریم اگه زنی زایمان کر ...

یه ساله ازدواج کردیم خیلی وقتا تنهام شوهرم کارش یه جوره دیر میاد خونه این روزا ناجور هوس بچه کردم ولی نگرانم دیگه 

یواش یواش استارتو بزن تا رگشو نزده بگو بریم فعلا قیمت بگیریم روزایی ک میرین پیش مامانت باهاش برو خون ...

آخه فعلا اونقدر پول نداریم تهران خیلی گرونه.قیمت کردیم چندتا ولی بیشتر ناامید شدیم☹

آخه فعلا اونقدر پول نداریم تهران خیلی گرونه.قیمت کردیم چندتا ولی بیشتر ناامید شدیم☹

همین ک بری باش و ذوقتو ببینه ببینه برنامه چیدی تلاششو بیشتر میکنه وام میگیره یا حالا هر چیز دیگه ...بگو دوس دارم بچمون تو خونه جدیدمون بدنیا بیاد وقتی برنامه ریزی کنی و پافشاری داشته باشی اونم میفهمه و مردا ازین ک جلو زنشون کم بیارن خیلی میترسن