بچه ها لطفا مشاوره بدید.من و همسرم فامیل هستیم ولی محل زندگیمون باهم فاصله ی چند ساعتی داشت محل زندگی همسرم خیلی پرته وقتی ازدواج کردیم قرار شد همسرم بعداز یه مدت منو بیاره نزدیکه خونه ی مامانم ولی فعلا موفق نشده..پدرم فوت شده مادرم تنهاس قرار شد منو بیاره نزدیکه مامانم که نزاریم تنها باشه البته بقیه پیشش هستن فقط من دورم...مادرشوهرم گفته شیرم رو حلالت نمیکنم اگه از اینجا بری گریه کرد ناراحت شد شوهرمم شل شده..هی میگه پول ردیف کنم می ریم ولی فعلا پول جور نشده...میترسم مادرش نزاره بریم...دلم میخواد بچه دار شیم ولی همش میگم اول از اینجا بریم بعدش بچه...میترسم بچه بیاد بدتر پاگیر بشیم...راهنمایی کنید چه کنم....
برای سلامتی همه ی پدرمادرا و بچه ها یه صلوات محمدی(اللهم صلی علی محمد و آل محمد و فرجه)🙏😍😘
اگه لباس بچه گانه👶👼 با کیفیت و قیمت مناسب 💃💃میخواین حتما حتما به آدرس اینستای .Instagram.com/baby_clothes___baby سربزنین.کسایی ام که اینستا ندارن کانال تلگراممو سربزننbaby_clothes_baby 😊😊😊😍😍جنسام عالی ان قیمتام عالی تر.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به شوهرت بگو قبل از مادرت در قبال من وظیفه داری. من شرط کردم و شما قول دادی منو نزدیک مادرم ببری.چون بهت اعتماد داشتم عقد مکانی نکردم. بگو مادرت مگه نزدیک مادرشوهرش زندگی کرده؟ پدرت پسر اون مادر نبود؟؟
بچه نیار بهترین بهونست براشون ک نزارن بری نمیدونم شما کجایی هستین اما ما رسم داریم اگه زنی زایمان کرد باید تا چهلم خونه پدرومادرش باشه اکه شمام از این رسما دارین به اون چهل روز فک کن ک بعدش بمونی همون ورا دیگه
آخه فعلا اونقدر پول نداریم تهران خیلی گرونه.قیمت کردیم چندتا ولی بیشتر ناامید شدیم☹
همین ک بری باش و ذوقتو ببینه ببینه برنامه چیدی تلاششو بیشتر میکنه وام میگیره یا حالا هر چیز دیگه ...بگو دوس دارم بچمون تو خونه جدیدمون بدنیا بیاد وقتی برنامه ریزی کنی و پافشاری داشته باشی اونم میفهمه و مردا ازین ک جلو زنشون کم بیارن خیلی میترسن