2777
2789
عنوان

با تجربه ها.. میشه کمکم کنید؟ مادر همسرم..

| مشاهده متن کامل بحث + 992 بازدید | 87 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهی دوبار زیاده 😮😮😮😮 شوهرت زیر بته که بعمل نیومده از کل فامیل یه مادرشوهرته دیگه 2 روز در م ...

مادرشوهر داریم تا مادرشوهر

مادرشوهرم خونه من مهمونم دعوت میکنه

هی دستور میده اینو دعوت کنین اونو دعوت کنین 

اصلا حریم خصوصی نداریم.. میفهمم درکم نمیکنین.. 

نمیتونی درو باز نکنی براش؟

مادر شما در ماه دو شب بره خونه برادرت و زنداداشت در باز نکنه 

چی میگی اونموقع؟؟؟؟

خدای دیروز،خدای امروز و فرداهم هست ✌✌پس میگذره💪💪💪💪خدایا بهترینارو برای همه رقم بزن
وقتی میاد مث مهمون هی پذیرایی کنی و کاری نکنه معلدمه میاد یه بار اومد حسابی کار بکش میفهمه که دیگه ن ...

یا خدا شما نظرت راجب مامان خودتم همینه بره خونه داداشت همین برخورد باهاش بشه

شوهرت که نمیتونه به مادرش بگه نیا،ولی ماهی دوبار هم زیاد نیستا، مادرشوهرتو بده به من😃من مادرشوهرم فوت شده، هیچ کدوم از خانواده شوهرمم زیاد نمیان خونم نه این که باهم بد باشیم نه باهم خوبیم ولی هرکی گرفتاره زندگیه خودشه،نمیرسن بیان،خیلی رفت وآمدو شلوغی رو دوست دارم☹ولی اینا نمیان

شوهرت که نمیتونه به مادرش بگه نیا،ولی ماهی دوبار هم زیاد نیستا، مادرشوهرتو بده به من😃من مادرشوهرم ف ...

چون نداری دوسداری 

آدما چیزایی رو دوسدارن ک ندارن