2777
2789
عنوان

با تجربه ها.. میشه کمکم کنید؟ مادر همسرم..

| مشاهده متن کامل بحث + 992 بازدید | 87 پست
میدونی.. مادرشوهرم با مادرش ینی مادربزرگ همسرم زندگی میکنه  من اگه قبول میکردم باید جفتشونو نگ ...

شوهر من بود

خیلی وقت پیش باهاش با قطعیت برخورد میکرد

تنها راه حلی که خانم های نی نی سایتی میدن=طلاق

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درک دارم اینکه زیاد و بدونه دعوت میاد بده  از این ناراحتم که استارتر همون اول شرط ازدواج گذاشت ...

هیچی میگم اینجوری دوس داره

مادر پدر اون دختر زحمت نکشیدن؟

یا اون دختر واسه خودش ارزو و زندگی نداره؟

خواهرم حرف شما درست ولی دیگه بی احترامی ام حق بنده خدا نیست مگ گناه کرده بچشو زن داده حالا بشینه از ...

خب میخواد بچشو ببینه گاهی اینارو دعوت کنه برن خونش چرا فقط خودش بره 

نمیدونم چرا فکر میکنیم بچه فقط پسرمونه و اگه زحمت خودخواسته ای هم براش کشیدیم تا آخر عمر باید از عرو ...

همونو بگو

مادر و پدر شوهر من جوری منو بازخواست میکنن انگار من شوهرمو از خونه ی بابام اوردم

همونو بگو مادر و پدر شوهر من جوری منو بازخواست میکنن انگار من شوهرمو از خونه ی بابام اوردم

نمیفهمم چرا اونایی ک پسر دارن یه جوری میشن رفتارهای عجیب پیدا میکنن مخصوصا بعد عروس دار شدن خب بابا پسرته ازدواج کرده و باید مستفل باشه اگه تو حریمو رعایت کنی عروس هم احترامتو نگه میداره خودشون ی کاری میکنن از چشم عروس می افتن

میدونی همه بنظرتون من عروس بدیم. فقط دعا میکنم همیشه تصورتون از مادرشوهر به اندازه ذهنیت خودتون قشن ...

نه عزیزم ما نمیگیم شما عروس بدی هستی، من خودمم موقع امتحانام باید خونه ساکت و خلوت میبود تا من بتونم درس بخونم حتی آیفون خونه رو هم قطع میکردم که یه وقت کسی مزاحمم نشه

میدونی همه بنظرتون من عروس بدیم. فقط دعا میکنم همیشه تصورتون از مادرشوهر به اندازه ذهنیت خودتون قشن ...

میفهممت

اما مشکل اینکه هرکاری بکنه دین و ایین ما میگه بازم مادره و چاره ای نداریم

نه عزیزم ما نمیگیم شما عروس بدی هستی، من خودمم موقع امتحانام باید خونه ساکت و خلوت میبود تا من بتونم ...

از لحاظ ذهنی و روحی واقعا خسته م

بخاطر همچین چیز مزخرفی به جدایی یا خودکشی فکر میکنم 

از همه جهت تحت فشارم

از لحاظ ذهنی و روحی واقعا خسته م بخاطر همچین چیز مزخرفی به جدایی یا خودکشی فکر میکنم  از همه ...

میدونم،درس و کنکور هم واقعا از لحاظ روحی به آدم فشار میاره،ولی این فکرا رو نکنیا خودکشی و جدایی چیه آخه،آروم باش یه خورده به خودت استراحت بده برو گردشی جایی روحیت عوض شه