2777
2789
عنوان

با تجربه ها.. میشه کمکم کنید؟ مادر همسرم..

| مشاهده متن کامل بحث + 992 بازدید | 87 پست
استارتر عزیزم ناراحت نشی از حرفم حالا تو شرطت بوده و میتونست قبول نکنه  ولی پسری که بخاطر یه د ...

تو رو خدا یکم درک داشته باش

مگه پسر بزرگ میکنی که فردای روز هرجوری دلت خواست با خودش و زنش برخورد داشته باشی

تنها راه حلی که خانم های نی نی سایتی میدن=طلاق
استارتر عزیزم ناراحت نشی از حرفم حالا تو شرطت بوده و میتونست قبول نکنه  ولی پسری که بخاطر یه د ...

همین به خدا من تازه سه ساله مادر شدم اندازه سی سال حرص خوردم و زحمت کشیدم به خدا یعنی بعدا ماهی دوبارم حق ندارم برم خونخ بچم😞

انسانها نادان بدنیا می آیند نه احمق؛احمق شدن نیاز به آموزش دارد! برتراند راسل

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من گفتم  شوهرم گفته بارها.. فک میکنی نگفتيم؟  اصلا با واژه حریم خصوصی غریبه س

غریبه نبست خیلی هم آشناست فقط میخواد حرف خودشک ب کرسی بنشونه. بنظرم اگه با خودش رو دربایستی دارید یه چیز

اما در مورد فامیلا دیگه خودتون باید تصمیم بگیرید

تو رو خدا یکم درک داشته باش مگه پسر بزرگ میکنی که فردای روز هرجوری دلت خواست با خودش و زنش برخورد د ...

خداییش ماهی دوبار سرزدن به تک فرزندش زیاده؟؟؟

انسانها نادان بدنیا می آیند نه احمق؛احمق شدن نیاز به آموزش دارد! برتراند راسل

میدونی.. مادرشوهرم با مادرش ینی مادربزرگ همسرم زندگی میکنه 

من اگه قبول میکردم باید جفتشونو نگه میداشتم

وضعیت مالی اونا عالیه اصلا احتیاجی به پسرش نداره

باورتون میشه ما الان ته حسابمون دوهفته س فقط 75 تومنه؟ 

اگه مادر قراره بیاد خونه بچش و یخچالشو خالی کنه، اگه قراره برای دل بچش هیچ قدمی برنداره، اگه قراره برای عروسی تنها بچش با اینکه داره یه هزاری خرج نکنه، اگر قراره خونه خالی داشته باشه و بچش مستاجر باشه، اگه دنبال حسودی و بهم زدن زندگی بچش باشه، اگه متوجه بشه که با هر کارش چقدر دلمون میشکنه و دعوا میکنیم، اگه متوجه باشه دلیل اشک چشممون خودشه، اگه واضح بهش بگیم دوماهه گوشت نخوردیم و بازم مهمون دعوت کنه خونمون. این مادر، بهتره که نباشه. بهتره خدا بهش موهبت مادر بودن نمیداد. 

تو رو خدا یکم درک داشته باش مگه پسر بزرگ میکنی که فردای روز هرجوری دلت خواست با خودش و زنش برخورد د ...

نمیدونم چرا فکر میکنیم بچه فقط پسرمونه و اگه زحمت خودخواسته ای هم براش کشیدیم تا آخر عمر باید از عروس طلبکار باشیم

درک دارم اینکه زیاد و بدونه دعوت میاد بده 

از این ناراحتم که استارتر همون اول شرط ازدواج گذاشته که مادرت نیاد خونمون این واقعا درسته ؟

شما داداشت زن بگیره دختره هنوز مادر شمارو نمیشناسه به داداشت شرطم اینه مادرت نیاد خونمون چه حالی میشین ؟؟

آره درسته،مادرشوهرم وقتی زنده بود هم هیچوقت نمیومد خونم،چون مریض و زمین‌گیر بود نمیتونست بیاد،پدرشوه ...

میدونی

همه بنظرتون من عروس بدیم. فقط دعا میکنم همیشه تصورتون از مادرشوهر به اندازه ذهنیت خودتون قشنگ باشه. 

بی دعوت میاد چون خونه من نیست ک از نظرش خونه خودش و پسرشه

اینطوری فک کنی زندگیت سیاه میشه . فک کن چون نمیخواد تو رو زحمت بندازه بی دعوت میاد . کاش مادرشوهر منم می اومد . وقتی ام میرم یه عروس گوه داره همش از اون تعریف می کنه چون برادرزادشه . ولی من عین خیالمم نیست شکر خدا روز ب روزم حال خودم و شوهرم بهتر میشه و پیشرفت می کنیم .

درست نیست بگی نیاد چون خونه پسرشه.بنظرم میوه و چایی و خوردنی ... بزار جلوش بگو از خودت پذیرایی کن چیزی ام خواستی بردار خونه خودته من میرم اتاق درسمو بخونم.

خدایا...! رگ گردنو بیخیال... بغلم کن... دارم میفتم!
من خودم داداش ندارم ولی بی دعوت هیچ جایی نمیریم جز خونه مامانم اونم برا شام ناهار نمیمونم بدون دعوت ...

خواهرم حرف شما درست ولی دیگه بی احترامی ام حق بنده خدا نیست مگ گناه کرده بچشو زن داده حالا بشینه از دور نگاش کنه اینهمه سال تروخشکش کرده الان نمیتونه مااااهی دوبار بره خونش واقعا انصاف نیس