2777
2789
عنوان

کیا الان حال منو دارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1332 بازدید | 72 پست
من نمیدونم، ولی پذیرش هرزگی صرفاً برای انتقام از طرف مقابل هم راهش نیست.

درسته .ولی به نظر شما که اقایی چطوری از یه مرد میشه انتقام گرفت نقطه ضعفشون چیه چی مردا رو ناراحت و اذیت میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیدونم، ولی پذیرش هرزگی صرفاً برای انتقام از طرف مقابل هم راهش نیست.

راه دومش طلاقه که با قانون های مسخره کشورمون که همش به نفع آقایونه نمیشه

من پیش وکیل رفتم گفتم شوهرم خیانت جنسی کرده میخوام طلاق بگیرم طلاقم نمیده

گفت مدرکت چیه؟

گفتم ضبط مکالمشو با اون خانوم دارم

گفت فضای مجازی و صوت برای دادگاه قابل قبول نیست .حتی اگه فیلمشم داشته باشی حق با تو نیست چون میتونه بگه صیغه کردم

با چیزی که قانون و شرع ازش حمایت میکنه و حتی بین خانوادش هم چیز عجیبی نیست راهی نمیتونی پیش ببری

گفت ازش حق طلاق بگیر

هرکار کردم نتونستم زورم نرسید

چون ۸ ماهه باردار بودم

قهر میکردم میرفتم حتی برای گواهی تولدش باید پدرش بود

شناسنامه شو به مننن که مادرشم ۹ماه تو شکمم بوده نمیدادن

اینه قانون کشور ما

حالا درک کردی خیانت کردن آسون ترین راه برای اروم شدنمونه

الان متوجه شدم که آقا هستین.بله درسته،عرف جامعه اینطوره. متاسفانه مردم خودمونم به این عرفها پر و بال ...

ببخشید، عکس مرد گذاشتم پروفایل ولی یکی دیگه هم اشتباه گرفت.

من حرفم اینه: اونی که واقعاً هرزه و اهل خیانته چه مرد و چه زن، از این کارش لذت میبره. ولی کسی که اهلش نیست آسیب روحی روانی می بینه.منم به شدت کینه اییم ولی اینجور انتقام به خودم بیشتر ضربه میزنه.

مثل اینکه من به یکی بگم اگه پریدی توی استخر و آب پاشید روم، منم برا انتقام از تو میپرم تا آب بپاشه بهت. این در حالیه که اون شنا بلده و لذت میبره از این پریدن و من شنا بلد نیستم و صرفاً برا انتقام میخوام بپرم، آخرشم نتیجه غرق شدن منه

مهریه رو بذار اجرا

باشه راه خوبیه

خدایی نکرده تکرار کرد و بهم ثابت شد همین کارو میکنم

و قطعا به خانوادمم میگم.شرط برگشتنمم اینه که خونه و ماشین رو به اسمم بزنه و حق طلاقم بده که بعدا طلاق گرفتم بتونم تنهایی زندگی کنم

مشاور گفت اگه میخوای بازم باهاش زندگی کنی فعلا به خانواده ها نگو و بگو اگه تکرار شد میگم که یه ترس از آبروشو داشته باشه

به خانوادم اصلا نگفتم چون اگه میگفتم نمیدونم چی میشد..

شاید حمایتم میکردن شاید میگفتن راهی نداری بشین سره خونه زندگیت

کاش پدرشوهرم زنده بود به اون میگفتم شاید منطقی تر از مادرش بود..به مادرش گفتم اما قول داد به روی پسرش نیاره فقط در حد تذکر به مادرش گفتم که پسرشو جمع کنه انقد ذوق نکنه به کاراش

شایدم کارم درست نبود باید همین دفعه به همه میگفتم

میترسم زبونم لال سایه پدر مادرم از سرم کم بشه اونوقت بی پناه ترین آدم میشم

باشه راه خوبیه خدایی نکرده تکرار کرد و بهم ثابت شد همین کارو میکنم و قطعا به خانوادمم میگم.شرط برگ ...

راه حل خوبی . این جور مواقع مشاور و وکیل مخصوصاً اگه خانم باشه و به خوبی درکت کنه میتونه خوب کمک کنه و راهنمایی کنه . منم کلاً با خیانت و تلافی و انتقام مخالفم آبجی . انش.. روزهای خوبی برات درآینده رقم بخوره و آرامش به زندگیت برگرده .   

برای حرف مردم زندگی نکن برای دل خودت زندگی کن ، خوشبخت میشی
به خدا توکل کن همین . با خدا باش تا آرامش داشته باشی 

بعد از اون اتفاق کلا دین و ایمانمو از دست دادم

خدا کجاش عادله؟

من‌ حتی قبل ازدواجم تو مغازه ای که فروشندش پسر جوون بود نمیرفتم..دوست داشتم برای شوهرم پاک بمونم شوهرم عشق اولم باشه.قبل از اون نه به کسی اجازه دادم بهم بگه دوستت دارم نه به کسی گفتم

عدالت خدا کجا رفت؟

مگه تو قرآن خدا نگفته زنان پاک برای مردان پاک،مردان پاک برای زنان پاک؟

بعده ازدواجم فهمیدم همسرم با نصف دخترا شهر رابطه داشته گفتم عیب نداره مهم از این به بعده

اما بعدش چی شد؟

قبلا نماز میخوندم الان نمیخونم.قبلا مقید حجاب بودم الان نیستم

بارداربودم خواستم پسرمو سقط کنم طلاق بگیرم اما دیدم دیه یه جنین پسر دوبرابر مادرشه که داره تو شکمش بزرگش میکنه

این عدالت خداست؟

خدا هست اما نه خدایی که این چیزارو تو قرآنش گفته

باشه راه خوبیه خدایی نکرده تکرار کرد و بهم ثابت شد همین کارو میکنم و قطعا به خانوادمم میگم.شرط برگ ...

انشالاه سایه ی مادرتون همیشه بالا سرتون باشه عزیزم🌸  کار خوبی کردی خواستی خونه رو به اسمت بزنه،فردا اگه تکرار کرد،میتونی راحتتر جدا شی. حق طلاق هم خیلی خیلی مهمه.از شرایط ازدواج من با همسرم،داشتن حق طلاق بود.اینجوری همسرم میدونه کافیه یه خطایی کنه،راحت میرم و پشت سرمم نگاه نمیکنم.

بعد از اون اتفاق کلا دین و ایمانمو از دست دادم خدا کجاش عادله؟ من‌ حتی قبل ازدواجم تو مغازه ای که ...

عزیزم خدا چیکار کنه آدمها ذاتشون خرابه؟ چقد انتظارمون از خدا، بالاس واقعا.همیشه به زن میگن به خدا توکل کن درست میشه،ولی بنظر من ذات خراب خرابه دیگه،تقصیر خدا چیه؟ البته هستن کسایی که درست میشن،من دیدم ولی درصدشون کمه.باید اوووونقد وجدان قوی و ایمان قوی داشته باشن تا عوض شن.حیف شما واقعا