2777
2789
عنوان

کیا الان حال منو دارن؟

1326 بازدید | 72 پست

پسرمو تازه خوابوندم 

ماشین لباسشویی روشنه 

خونم به هم ریخته

رو تخت خوابیدم

دارم با گوشی آهنگ یاسر بینام(تیرماهی) رو گوش میدم

شام ماهی داریم ولی درستش نکردم

شوهرم شاید حدود ۹ بیاد خونه

باهاش قهرم

چون خیلی الکی قول میده

هربار قول میده میزنه زیرش

تصمیم دارم شب اومد باهاش حرف نزنم

بهم ۲بار زنگ زد جواب ندادم

خستم از همه چی

کاش یا زمان خیلی بره جلو

یا خیلی برگرده عقب راه زندگمیمو عوض میکردم

اینجای زندگیم خیلی بده

بدترین سال زندگیم امسال بود

پر از اتفاقای غیرمنتظره و بد

شاید تولد پسرم بد نبود

اما بقیه ش بد بود

هیچوقت امسالو یادم نمیره

امسال اندازه صد سال پیرشدم

سخته خیانت جنسی ببینی هربار شوهرت قول بده هرجا رفت اطلاع بده اما بزنه زیره قولش

زندگیم خیلی سخت شده

احساس میکنم تنهاراه آروم شدنم اینه منم یواشکی یکی رو داشته باشم باهاش چت کنم زنگ بزنم تا یک یک بشیم

ولی ...😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این احساس افسردی لعنتی افتاده به جون اکثر ادما مردا به خیانت رو میارن و زنا در حسرت انتخاب اشتباه مسیرن .فقط بدون تنها کسی نیستی که این حسو داری

~درد یک زن~.برای یک زن چیزی دردناکتر از این نیست که از درون گریه کند و در ظاهر لبخند بزند....ونشان دهد همه چیز روبه راهه و عشق را در درون خود بکشد....و این ناعادلانه ترین بخش زندگی یک زن است

خی روزگار خیلی سخته. اما بجا دراز کشیدن پاشو تا بچت خابه خونه رو مرتب کن به خودت برس شوهرت اومد یه ادم متفاوت ببینه

خدایا رضایم به رضای توخودت کاری کن که میدونی به صلاحمه و عزیزانم خوش حال میشن. 
یکم استراحت کن پاشو شام درست کن با همسرت هم حرف بزن وقتی جواب تلغنش رو نمیدی میره سراغ یکی دیگه این ...

ذات خراب خرابه

خدایا رضایم به رضای توخودت کاری کن که میدونی به صلاحمه و عزیزانم خوش حال میشن. 

عزیزم خیلی ناراحت شدم و از خدا میخوام هرچی زودتر حالت خوب شه...😭😭😭

من خودم اگه خیانت ببینم،خیانت میکنم،چون شدیدا آدم کینه ای هستم،و معتقدم طرفو باید تو همون موقعیت قرار داد تا بفهمه چه حالی داره...شاید نتونم خیانت جنسی کنم،ولی عاطفی حتما میکنم.به شوهرمم قبل ازدواج گفتم و خودش میدونه شخصیت انتقام جو ی منو😢 اصلاااااا تشویقت نمیکنم این کارو کنی چون آدمها و روحیات باهم فرق دارن...برای من حرف و حدیث هیشکی مهم نیس و خیانت ببینم،خیانت میکنم صد در صد...