2777
2789
عنوان

کیا الان حال منو دارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1332 بازدید | 72 پست
دقیقا.من به خانوادههامونم گفتم.با مادرشوهرم صمیمی هستیم و شدیدا فمینیسته.خودشم میگه مردی که خیانت کن ...

تمام امیدم اینه پسرمو درست تربیت کنم که حداقل یه زن تو دنیا زجر نبینه از بد بودن شوهرش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به زودی خیانت میکنم جنسی نه اما احساسی بنظرم تو بغلش باشی اما فکرت پیشه کسی دیگه باشه بدترین انتق ...

ولی تو نکن جدا شو مجرد شو رابطه احساسی برقرار کن اول زندگیتو بساز جای این فکرا

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره
خیانت کنی در درجه اول خودت ضربه میخوری، درسته شاید اولش جذاب باشه ولی آخرش از جنبه فردی به خودت ضرر ...

من ضربه نمیخورم.دلم خنک میشه و خیلی هم خوشحال میشم.نظر شخصی منه که همه چی تو زندگی متقابله.از اون زنها نیستم که خیانت ببینم و قهر کنم برم تا شوهرم بیاد دنبالم و با صد تا دروغ خرم کنه و باز برگردم‌و باز خیانت ببینم(بلانسبت بقیه) از لحاظ مادی مستقلم و خوشبختانه پدرشوهر و مادرشوهر خیلی خوبی دارم که خیانت براشون تهوع اوره و بارها به پسراشون گفتن خیانت کنین طردتون میکنیم.اینم خیلی تاثیر داره.فرهنگها متفاوتن.

خیلی خوبه. اونی که خیانت میکنه در وهله اول به خودش ضرر میرسونه.

ببین تو این مدت خیلی ها بهم پیام دادن

اما جواب سلامشون هم نتونستم بدم

میدونی چرا؟

چون میدونستن متاهلم

بنظرم کسی که با زن متاهل ارتباط برقرار مبکنه خیلی پسته

دلم نمیخواد خودمو در حد اون پست کنم

خوش بحال شوهرم

باور میکنی منم اینجورم یه بار شب تو بغل گفتم خیانت کنی در حقم خیانت میکنم تا صبح شوهرم داشت توجیح می ...

خود ما خانومها اونقدددد مردهارو پررو کردیم فکر کردن با به بار خیلنت چیزی نمیشه و مرد هستن و فلانن و بهمانن،ولی زن هرگزززززز نباید خیانت کنه با هزار تا دلیل مسخره

من ضربه نمیخورم.دلم خنک میشه و خیلی هم خوشحال میشم.نظر شخصی منه که همه چی تو زندگی متقابله.از ا ...

چرا اتفاقاً. متاسفانه توی جامعه ما به مردی که خیانت میکنه میگن زرنگ و به زن این کاره میگن هرزه.

تبعات روحی و روانی هم داره بخصوص برا کسی که اهلش نباشه.

من خودم حداقل اینجورم، اگه بخوام با یه زن باشم حالم بهم میخوره همون اول، دیگه وای به حال اینکه مدتی هم بگذره.

برا زنی که اهلش نباشه که دیگه خیلی بدتره

من ضربه نمیخورم.دلم خنک میشه و خیلی هم خوشحال میشم.نظر شخصی منه که همه چی تو زندگی متقابله.از ا ...

من به مادرشوهرم گفتم پسرت بهم خیانت جنسی کرده

فک کردی چی گفت؟

گفت سر به سرش نذار

گفت پسرم خیلی خوب بوده ازدواج کرده اینطوری شده

آخرشم دلش برام سوخت خواست دلداریم بده گفتم اگه دختر خودتم بود اینطوری میگفتی؟

گفت آره

دختره منم شوهرش با زن متاهل ارتباط داشته بش گفتم بشین سره خونه زندگیت 😔😕

خود ما خانومها اونقدددد مردهارو پررو کردیم فکر کردن با به بار خیلنت چیزی نمیشه و مرد هستن و فلانن و ...

اتفاقا من شوهرم فکر میکنه توجه نکنه من سریع جاشو پر میکنم واسه اون اصلا تنها دوست نداره جایی برم میگه میوفتن دنبالت

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره
ببین تو این مدت خیلی ها بهم پیام دادن اما جواب سلامشون هم نتونستم بدم میدونی چرا؟ چون میدونستن مت ...

تقریباً اخلاق منم همینه. منم خانم هایی بودن که پیام دادن و...

همیشه تزم این بوده: اگه بخوام برم دنبال یه زن باید التماسش کنم و ناز بکشم و غرورمو بشکونم.

زنی هم خودش بیاد دنبال من یه هرزه بی ارزشه.

چرا اتفاقاً. متاسفانه توی جامعه ما به مردی که خیانت میکنه میگن زرنگ و به زن این کاره میگن هرزه. تبع ...

الان متوجه شدم که آقا هستین.بله درسته،عرف جامعه اینطوره. متاسفانه مردم خودمونم به این عرفها پر و بال میدن.ولی اگه مثل من باشی و به حرف کسی اهمیت ندی،مهم نمیشه برات.زندگی و خانواده ی خودم مهمه.با خیانت همسرم،تحقیر میشم،میشکنم،نابود میشم،و دوست دارم همین حسهارو خودشم تجربه کنه.فقط بااین کار آروم میشم.به قول شما، آدمها باهم فرق دارن...