2777
2789
عنوان

کیا الان حال منو دارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1332 بازدید | 72 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خدا چیکار کنه آدمها ذاتشون خرابه؟ چقد انتظارمون از خدا، بالاس واقعا.همیشه به زن میگن به خ ...

وقتی پیامبره خدا صدتا زن داشته دیگه نباید انتظاری از بقیه داشت

حالا با یه سری مسائل اومدن برامون توجیه کردن که خواسته بین قبایل صلح کنه و به اسلام دعوتشون کنه

آخه با زن گرفتن؟

خدا همونیه که به مردا اجازه داده ۴ تا زن بگیرن

تا میتونن صیغه کنن

خدا همونیه که به زنا گفته شوهرداشته باشید با مردی رابطه داشته باشید سنگسار میشید

خدا همونیه که به یه پسر نوجوون اجازه داده بدون رضایت پدر بره صیغه کنه که  خدایی نکرده به گناه نیوفته

اما به دختر گفته برای اینکه به گناه نیوفتی باید رضایت پدرت باشه چون احساسی تصمیم میگیری چون ناقص عقلی

مسخره نیست؟

خدا همونیه که گفته زن بدون رضایت شوهرش نباید پاشو از خونه بذاره بیرون

اما مرد هر غلطی کرد بکنه فقط قبلش یه آیه بخونه و پول بده به طرف فقط مدتشم مشخص باشه 

خدا همونه که گفت دیه مرد ۲برابره زنه چون مرد بمیره به نفع زن میشه ..البته چیزی که برامون تفسیرش میکنن..

اما در حقیقت دیه جنینه پسر هم دوبرابره مادرشه!این به چه تفسیری؟

بازم بگم؟

خب همین که کارمنده خوبه اگه باز خیانت کرد و تصمیم به طلاق گرفتید حداقل مهریتونو از حقوقش کم میکنن

فک کردی چطوری؟

نهایت ۹ ماه یه سکه

اونوقت منکه مهریه م ۳۰۰ سکه ست شده ۱۱۰ تا چون قانون مملکتمون اینه وسعش نرسید کم بشه

میدونی اگه خیییلی خوب قسط بندیش کنن ۶ماه یک سکه میشه

اونوقت اگه ۱۰۰ سکه باشه ۵۰ سال بعد یعنی وقتی ۷۵ سالم بشه مهریه مو کامل داده

زیبا نیست؟

وقتی پیامبره خدا صدتا زن داشته دیگه نباید انتظاری از بقیه داشت حالا با یه سری مسائل اومدن برامون تو ...

درسته عزیزم...

متاسفانه نمیشه راحت حرف زد اینجا ولی من به عنوان یه زن،اگه اینایی که گفتی رو قبول کنم،به خودم توهین کردم،پس قبول ندارم به هیچ عنوان.همه چی تو اسلام توجیه داره برای مرد،مخصوصا مسائل جنسی...

وقتی پیامبره خدا صدتا زن داشته دیگه نباید انتظاری از بقیه داشت حالا با یه سری مسائل اومدن برامون تو ...

خب این ربطی به خدا نداره مال دین اسلامه وگرنه تو زرتشت که دین ایرانیها بوده همچین چیزایی نیست حتی سنیها هم چیزی بنام صیغه ندارند صیغه فقط مال شیعه هاست

فک کردی چطوری؟ نهایت ۹ ماه یه سکه اونوقت منکه مهریه م ۳۰۰ سکه ست شده ۱۱۰ تا چون قانون مملکتمون این ...

نه عزیزم اینطوری نیست من کسی را میشناختم معلم بود هر سه ماه یه سکه باید میداد البته این مال چند سال پیشه که سکه به این گرونی نبود

به زودی خیانت میکنم جنسی نه اما احساسی بنظرم تو بغلش باشی اما فکرت پیشه کسی دیگه باشه بدترین انتق ...

آخه تو منی یا من توام😔

شوهر من مُرده💛💛💛این بار اولی نبود،که توی قلب من میمرد ،اون با نگاهای عجیب کفر منو درمیاورد،هرز میپرید من کشتمش،در فکر کشتن کشتمش،من اون بد لعنتی رو در عشق و نفرت کشتمش،👈شوهرم تو قلب من مرده یعنی خودم کشتمش،امیدوارم خیلی زود واقعا بمیره👉من خیلی آرزو ها داشتم ارزوی داشتن یه زندگی آروم یه خانواده خوشبخت اینکه تو خونمون باهم پشت به پشت با مشکلات روبرو بشیم.آرزوی شنیدن جمله نگران نباش تا ته دنیا باهاتم‌😔آرزوی داشتن دوتا بچه یکی دختر یکی پسر که تو خونمون همیشع صدای خندشون باشه.وقتی شوهرم از سر کار میومد باخنده بریم استقبالش .صدای خوشیمون به آسمون برسه.اما نشد....شوهرم دلش بامن نبود...وقتی من با گریه تو بغلش میگفتم عاشقم باش...اونو تو بغلش میگرفت و میگف بدون تو میمیرم تو عشق منی😢😢😢...وقتی واسه آیندمون خیالپردازی میکردم اونم تو فکر این بود چجوری میتونه اونو دیوونه خودش بکنه ....حالا من موندم و آرزوهایی که شاید دیگه نشه بهشون رسید.منم یه زن جوون با آرزوی یه زندگی معمولی............