2777
2789
عنوان

کیا الان حال منو دارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1332 بازدید | 72 پست

حیف نیست دسترنج تربیت پدر و مادرت رو بخاطر یکی دیگه خراب کنی؟ حتما راهی هست. اول اینکه تا میتونی خرج بتراش. کارگر بگیر برای خونت. خونت که تمیز شد خودت دیگه مدیریت بهتر میکنی تا کثیف نشه. دوم اینکه خودت رو محتاج همسر نشون نده..  دنبالش نباش. انقدر خودت رو محکم و قوی کن تا برای اینکه دیده بشه... خودش بیاد دنبالت. از همین زندگی خودت رو بساز و قوی کن.... بعدش دلت خواست جدا شو.... نتونستی هم آنقدر قوی هستی که برات مهم نباشه افرادی که اذیتت میکنن. 

خدایا شکرت...
عزیزم خیلی ناراحت شدم و از خدا میخوام هرچی زودتر حالت خوب شه...😭😭😭 من خودم اگه خیانت ببینم،خیانت ...

منم به شوهرم گفتم خیانت کنی پشت سرت خیانت میکنم حواستو جمع کن

خدایا رضایم به رضای توخودت کاری کن که میدونی به صلاحمه و عزیزانم خوش حال میشن. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا خیانت کردنم هنر میخواد که من ندارم

نمیدونم مرد پاک گیر زن هرز میوفته زن پاکم گیرر مرد هرز. نمیدونم جرا

یکم استراحت کن پاشو شام درست کن با همسرت هم حرف بزن وقتی جواب تلغنش رو نمیدی میره سراغ یکی دیگه این ...

عزیزم این همه زن از درد بی توجهی شوهراشون مینالن و شاکی ان،برن خیانت کنن؟ چرا اینقد مردها رو پررو کردیم که اگه توجه نبینن طبیعیه خیانت کنن؟ اتفاقا بر عکسه،اکثرا مردها هیتن مه با بی محبتی و بی توجهی زناشونو از زندگی سرد میکنن

عزیزم خیلی ناراحت شدم و از خدا میخوام هرچی زودتر حالت خوب شه...😭😭😭 من خودم اگه خیانت ببینم،خیانت ...

خیانت کنی در درجه اول خودت ضربه میخوری، درسته شاید اولش جذاب باشه ولی آخرش از جنبه فردی به خودت ضرر میزنی.

درواقع میخوای اونو تنبیه کنی ولی خودتم تنبیه میشی بیشتر از اون

به زودی خیانت میکنم

جنسی نه

اما احساسی

بنظرم تو بغلش باشی اما فکرت پیشه کسی دیگه باشه بدترین انتقامه

حتی اگه خودش نفهمه

اما بهش میگم تا زجر بکشه

به زودی خیانت میکنم جنسی نه اما احساسی بنظرم تو بغلش باشی اما فکرت پیشه کسی دیگه باشه بدترین انتق ...

نه عزیزم خودتو تو دردسر ننداز 

خیانت کنی در درجه اول خودت ضربه میخوری، درسته شاید اولش جذاب باشه ولی آخرش از جنبه فردی به خودت ضرر ...

یبار به شوهرم گفتم میخوام بهت خیانت کنیم تا یک یک مساوی بشیم

گفت خیانت کن

شک نداره نمیتونم بهش خیانت کنم

من اگه اهل این چیزا بودم قبل ازدواجم لاقل بایه پسر دوست میشدم

باور میکنی منم اینجورم یه بار شب تو بغل گفتم خیانت کنی در حقم خیانت میکنم تا صبح شوهرم داشت توجیح میکرد تو مثل گل پاکی نباید خیانت کنی بجا اینکه بگه من خیانت نمیکنم

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره