2777
2789
عنوان

خاستگار خاهرم😞بیاین لطفاااا

| مشاهده متن کامل بحث + 1106 بازدید | 140 پست

به نظر من صد در صد ب مشکل میخورن اصن بهم نمیخورن چون محیط و فرهنگ خیلی اثرگذاره دختره قراره پزشک شه اون کارش ازاده درس نخوندم ک هس با ادمای مث خودش دوست میشه کلا باهم فرق دارن ب مشکل میخورن الان فقط عشقو میبینن

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی ب شعورشون داره

فردا روز زنه که دکتر شد مطب زد دکتر مرد مطب بغلیو نبینه بگه اه کاش شوهر منم دکتر بود بعد بره خونه ب شوهره بگه تو از من کمتری من اشتباه کردم زنت شدم 

یا نه وقت خونه خریدن ب شوهره هی بگه این خونه باحقوق منه ها تو هیچی نداشتی الان آدم شدی

یا از اون طرف مرده هی بگه زنم دکتره من هیچی نیستم هی خودشو کم ببینه مریض شه یا نه از اونطرف بیوفته بگه خب من زنم دکتره من دیگه لازم نیست کار کنم بشینه خونه !

وقتی اولش یا عشق شروع میشه همه فکر میکنن این خبرا نیست اما باید اینو واقعا تو وجودشون ببینن و باور کنن بعد ازدواج کنن

من خالم فوق لیسانس داشت استخدام وزارت خونه بود با ی مرد دیپلم بیکار ازدواج کرد بعدا مرد ادامه تحصیل داد و شاعل شد الان 40 ساله خوشبخت کنار هم زندگی میکنن

ربط مستقیم داره ب شعور آدما

ايشالا درمان سرطان كشف بشه

بنظرم ازدواج نکنن بهتره

من ده سال بعدو میبینم نه این روزای خوش رو

کاش ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ..ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ..ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭﺩﺭ، ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽ ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ...!!!

بستگی به این داره اون کار ازاد چی باشه کار ازاد هست درامد ماهی حدود پنجاه میلیون کار ازاد هست درامد ماهی یک میلیون!

خوشبینانه و استادانه بیندیشید ، همراه با اعتماد به نفس و یقین، و آن وقت زندگی امن‌تر ، عمل پربارتر ، تجارب و دستاوردها غنی‌تر می‌شوند.