2777
2789
عنوان

درامدتون کجا می‌ره

623 بازدید | 68 پست

بجز خورد و خوراک که مشخصه بیشتر از همه خرج چی میشه؟

من باورم نمیشه بعد غذا انقد هزینه انواع شوینده میشه از لباس و فرش و شیشه و نانو ....

و بعد اون هر سری پلاسکو میرم میانگین ۲ خرج میشه

چون هزینه های شخصی لباس و .... هر ماه نیست نمیشه دقیق حساب کرد

اون شوینده ها حرصمو در آوردن اخه چرا انقد گرونن یه مایع لباس ۵۰۰ اخه بیشرفا...

تازه هزینه واکسن و خورد و خوراک سگمم ماهی ۵ اینا میشه حالا از اون حرصم نمیگیره نوش جونش ولی اخه شوینده و پلاسکو 🥲🥲🥲 زحمت بکشی داغون بشی اخرشم هشتت گرو نهته

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا شاهده فقط خرج خوراک و بعدم شوینده میشه 

آخ که خرید شوینده کمر بابام رو شکونده بخدا

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

من از یه جا با کارت محل کارم خرید میکنم، شوینده و روغن و رب و کیسه فریزر و اینجور چیزا با هم میشه ۲تومن در ماه

۵۰۰ تومن شوینده رو هرگز نباید رفت سراغش. واسه ماشین ظرفشویی هم اینقدر نمیشه

کاربر قدیمی ام...یعنی خیییلی قدیمیا  اون موقع که اغلب کاربرا نمیدونستن نی نی سایت چی چی هس.
خرج مدرسه و کلاس بچه ها

اونام کمر شکنه ولی ادم میگه خرج بچه شده حرص نمیخوره

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

ما که هر چی درمیاریم میریزیم توی خونه آخه در حال خونه سازی هستیم اصلا نمیتونیم واسه خودمون خرج کنیم

اونم باز سرپناه‌هه خوبه 

اتفاقا استارتر ما هم دو تا سگ و یک گربه داریم هر سه تا هم فوق العاده شکمو و خوش خوراک...مثلاً گربه ام فقط به یه برند غذا عادت داره و خب دیگه خرج دامپزشک و سلامتی و گاهی حتی اسباب بازی و سایر ملزومات رفاهیشون هم هست دیگه

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
من مجردم هرماه بدون استثنا یه گرم طلا میخرم ارتودنسی ناخن لیزر پدیکور و لوازم آرایش بهداشتی میخرم . ...

ارتودنسی من یک میدم هر ماه کمه