2777
2789
عنوان

بچه ها یه سوال دارم

146 بازدید | 11 پست

اگه خانواده خودتونو دعوت کنید برای ناهار بعد خواهرتون و شوهرش ساعت ۲.۵ ظهر بیان بدون هیچ دلیل خاصی و اینکه اتفاقی افتاده باشه ناراحت میشید یا نه؟

بعدا مثلا فرداش بهش نمیگید چرا انقدر دیر اومدید؟

شاید مشکلی داشتنو پیش شما نگفتن 

ول کن دعوا چرا 

خدامنو خیلی دوسداره 💕من خیلی خوشبختمممم💖 به همه آرزوهام رسیدممممممممممم💕 اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚برا خوشبختیم صلوات گفتی بگو منم برات بگم تو تاپیکم واسه ازدواج وعاقبت بخیر و  رفتگان و... ختم میگیرم اسمت رو بگو به نیتت بخونم 💋التماس دعا مهربونای من💕💓لطفا تاپیکایی که مال ختم نیست رو برام گزارش بزن پاک شن مرسیییی

خواب موندن مث من😅😅 چرا بهش بگو از رو کنجکاوی ن دلخوری و اینا .

ولی بنظرم جای ناراحتی نداره حتما یه دلیلی داره حتی اگه نگن!

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید مشکلی داشتنو پیش شما نگفتن ول کن دعوا چرا

دعوا نه 

فرداش زنگ زد خیلی عادی داشتیم حرف میزدیم گفتم راستی چرا انقدر دیر اومدید هی بهونه آورد بچه پی پی کرد عوضش کردم و فلان( بچه که نیستم خودمم بچه کوچیک دارم) گفتم وااا مگ عوض کردن بچه چقدر طول میکشه

بعد حالت طلبکارانه گرفت تازه بعدم ناراحت شد قطع کرد گوشیو

بار اولش نیست همیشه کارش همینه حرص میخوریم از دستش، مسافرت میخوایم بریم یجوری راه میفته قطار داره راه میفته میرسه یا چندبار جامونده اصلا

خونش دعوت میکنه ساعت ۴.۵ ناهار میده

برنامه نداره بقیه حرص میخورن

خواب موندن مث من😅😅 چرا بهش بگو از رو کنجکاوی ن دلخوری و اینا .ولی بنظرم جای ناراحتی نداره حتما یه ...

منم از رو کنجکاوی فرداش پرسیدم مثه دوتا خواهر ولی اون گارد گرفت و حالت طلبکارانه قطع کرد گوشیو

درسته شاید مشکلی بوده ولی بلاخره یه عذرخواهی که آدم باید بکنه وقتی انقدر دیر میره جایی نه تازه طلبکار شه

منم از رو کنجکاوی فرداش پرسیدم مثه دوتا خواهر ولی اون گارد گرفت و حالت طلبکارانه قطع کرد گوشیودرسته ...

این دیگ حتما مشکلی داره وگرنه اگ چیزی نبود انقد گارد نمیگرفت .ولش کن بذار بگذره .شاید قبل اومدن دعواشون شده

این دیگ حتما مشکلی داره وگرنه اگ چیزی نبود انقد گارد نمیگرفت .ولش کن بذار بگذره .شاید قبل اومدن دعوا ...

چی بگم اره راست میگی

ولی من چون کلا از دستش ناراحتم اینم باعث ناراحتیم شد

خواهر بزرگمه خودش تا دعوت نکنی نمیاد ولی خودش سالی یبار میگه بریم 

من دوستدارم ارتباطمون بیشتر باشه برا همین ۲ ۳ ماه یبار خودم دعوت میکنم که بیان ولی به روی خودش نمیاره از وقتی ازدواج کردم کلا ۲ بار خونش رفتیم توی ۳ سال

شوهرم ایندفعه خواهرمو دعوت کردم زد تو روم اینو 

واقعا از بی فکریاش خسته شدم

اصلا مثه یه خواهر بزرگتر نیست

چی بگم اره راست میگیولی من چون کلا از دستش ناراحتم اینم باعث ناراحتیم شدخواهر بزرگمه خودش تا دعوت نک ...

محل نذار .منم برای خواهر کوچیکم اینجورم . معمولا باجناقا که با هم حال نمی کنن اینجوری دور میفتن از هم ،البته شما هم ظاهرا زیاد صمیمیتی بین خواهرا نیست ،ب هر حال فداسرت شما شرط مهمان نوازی رو ب جا اوردید دیگه جای گله ای نیست ، اهمیت نده . ببخشیدا از اینجور آدما هرچی بیشتر فاصله بگیری بهتره