2777
2789
عنوان

خاستگار خاهرم😞بیاین لطفاااا

| مشاهده متن کامل بحث + 1106 بازدید | 140 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همچین شرایطی داشتم ازدواج کردم البته رشتم فرق داشت ولی ازنظر مدرک و مالی بالاتر بودم. از یه نظر راضی نیستم چون خانوادش در اون حد که میخواستم درک ندارن و الان دیگه فکرمیکنن از من خیلی بالاتر بودن که من قبولشون کردم. بستگی به خود طرف و خانواده طرف و معیارهای خواهرتون  داره. علاقه کافی نیست. منم اول فکرمیکردم خوانوادش خیلی خوبن که قبول کردم

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

خواهرت الان عاشقه چشماشو بسته.پسر باید یه چیزی داشته باشه که بهش افتخارکنه مثلا نفراول فلان رشته ورزشی باشه .مدال فلان داشته باشه یا فلان شرکت مال اون باشه وگرنه مطمین باش بمشکل میخورن و خود خواهرت روش نمیشه جلوهمکاراش بگه این شوهرمه.یجورایی خرج زندگیم با دختر میشه. بگو حتما برن مشاوره

خیلی اختلاف دارن بد داستان میشه براشون حتی با اینکه همو دوست دارن دائما سر پول تحصیل ۱۰۰ چیز مادیه د ...

خاهرم اصلا همچین رفتاری نداره سر پولو تحصیل ک دعوا کنه از این مطمعنم 

یه فامیل داشتیم دختره پزشکی قبول شد دادنش به یه پسر دیپلمه از یه خانواده خوب و پولدار البته.دختره زیاد راضی نبود با میل پدرومادرش بود بیشتر .پسره بعدش درس خوند لیسانس گرفت ولی الان خیلی خوشبختن .مادرش میگفت دخترم میگه خیلی خوبه شوهرم وخانواده ش راضیم خیلی خوشحالم که منو راضی کردین با این ازدواج کردم الان دختره داره تخصص میگیره

یا رب العالمین
پسره دنبال پول نیساااا مخالف کار کردن خاهرمم بوده ومیگه وظیفه مرده سختی کشیدن نه زن ک با اصرار خاهرم ...

اولشه! بعد که برن تو زندگی خواهرت نمیتونه بی پولی اونو تحمل کنه خصوصاکه خودشم هم پولداربوده هم شغل پول دراری داره

چون شرایط شما و خواهرت خوبه خیلی دوسش دارن😂😂

دقیقا مثل خانواده همسر من. تازه باز گاهی طلبکارم هستن با اعتماد به نفس زیاد! بعضیا اول خودشونو خوب نشون میدن بعد ازدواج میفهمی چی هستن و دنبال چی بودن. البته همه نه

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

عزیزم واقعا میگم تعرف کردنی نیست واقعا به مشکل میخوره، اقا پسر. ممکنه بعد. یه مدت که همه بگن زنت بالاتر. از تو هی بد. قلقی کنه و لجبازی کنه تو زندگی مشترک و اذیتش کنه که یه جورایی من بالاترم یا خواهرت برعکس برای اینکه غرور شوهرش رو نشکنه هی فداکاری کنه الان ببینی تو زندگی خیلیا این رفتتراها هست منتهی این اختلاف زیاده ، جدی میگم خودش رو اینطوری تباه نکنه درسته ممکنه با کسی دیگه ازدواج کنه اونم فلان وبهمان باشه منتهی این فرداش واضحه

خدایا چهره دیگه ادما رو زودتر بهمون نشون بده ...اون روی سکه
مطمئن شید پسره در جایگاه اول از خواهرتون خوشش اومده نه صرفا به خاطر وضیت مالی و جایگاه کاریش در ایند ...

از قبل از قبولی خاهرم باهم بودن و وضع مالیو هم نمیدونسته وقتی پیشنهاد ازدواج داده

من همچین شرایطی داشتم ازدواج کردم البته رشتم فرق داشت ولی ازنظر مدرک و مالی بالاتر بودم. از یه نظر ر ...

حالا ما از نظر مالی بالاتربودیم که الان فکر میکنن حتما رو دست بابام مونده بودم که دادن! خودشونو خیلی خوب میدونن. اولشم خیلی بهتر بودن