ب نظرتون اگ دو نفر بخان ازدواج کنن و خانواده دختر از نظر مالی بالاتر باشه وخود دختر هم رشته دندون پزشکی در حال تحصیل باشه ولی پسر دیپلم داشته باشه و شغل ازاد ولی نه حقوق انچنانی داشته باشه ب مشکل میخورن؟ همدیگرو خیلی دوس دارن مخصوصا پسر و خانواده پسرم خیلی خوبن
اره اختلاف زیاده انقد به رو پسره میارن همههه که معمولا شروع میکنه سرکوب زنش تا بگه تو بالاتر نیستی و به نشکل میخورن از یه طرفم ممکنه دختره حرفای دیگران بعد ازدواج روش تاثیر یزاره و پشیمون شه و هی منت بزاره سر پسره که اونجوریم به مشکل میخورن اخه اختلاف بالاست خیلی دندونپزشک و دیپلم🙄
چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟ هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂 چیزی که وحشتناک بود حس می کردم نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده 💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست دارهیه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
خدایی معلومه که خواهرت رو دوست دارن والا ماهم خواهرت رو دوست داریم عزیزم شوخی گفتم ولی خوب خیلی سره مطمئنا بعدم اذیت میشه ، واقعا تنها از روی احساسات تصمیم نگیرید، کمی برابری لازمه
خدایا چهره دیگه ادما رو زودتر بهمون نشون بده ...اون روی سکه
وای هیچ وقت چنین اشتباهی نکنید بعدش پشیمونی و طلاقه. تازه داداش من دکتری داره خانومش پزشکه همچی قیافه میگیره واسمون انگار داداش من دیپلمست. بخدا پشیمون میشه این صنف پزشکا یا باید با خودشون ازدواج کنن یا با بچه پولدار
مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
این دخترم نزنه تو سر پسر،پسره همیشه تو ذهنش خودشو کمتر میبینه.خواهر شما تو دعوا بهش بگه تو برمیگرده میگه داری سوادتو میزنی تو سرم
فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!
اشتباه محض مخصوصا وقتی پسر درآمدی نداره یسال نکشیده به جدایی میرسن زن با موقعیت وشغل خوب مرد هیچی فردا روش نمیشه شوهرشو به بقیم معرفی کنه فعلا دانشجوهست
ادم ظاهری ک شما گفتی رو میبینه ،میگه سخته ..ولی حتما خیلی چیزهای دیگه هم هست ک ما نمیدونیم و موثره ،بودن ادم هایی ک تونستن زندگی کنن بعضی ها هم نتونستن ..بهتره خواهرتون تکی بره مشاوره قبل از اینکه با اقا پسر بخواد بره مشاوره و همین هایی ک شما گفتی رو ب مشاوره بگه ،مشاوره راهنمایی درست میکنه با توجه به همه شرایط