2777
2789
عنوان

اول صبحی کی پایه ی رژیم هست؟؟ ( در راستای تاپیک بامداد )

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 99 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میخوام ۲۵ کیلو کم کنم...رفتم دکتر تغذیه و باشگاه هم میرم دو روزه شروع کردم

چه عالی . منم همین حدود باید کم کنم . کالری شماری یکی از انواع پنج دو رو استارت میزنم . به امید حق علیه باطل

گپ لاغری. لینک و کپی کن توی تل گرام @rejimcalorishomary

اگه مایلین قدو وزن تونم بگین 

من خودم قدم ۱۷۳ وزنمم ۷۹ 

البته ۸۷بودم رژیم گرفتم شدم ۷۶ همه گفتن خیلی لاغر و زشت شدی رژیممو ول کردم ۳کیلو اضافه کردم ولی الان پشیمونم میخوام بشم ۶۹ مهم دل خودمه

خدایا دوست دارم💚
چه عالی . منم همین حدود باید کم کنم . کالری شماری یکی از انواع پنج دو رو استارت میزنم . به امید حق ع ...

گفت تا عید به ۶۰ میرسم اما خب من بیشتر میخوام که میره تا اونور سال...رژیم دکترم حدود ۱۰۰۰ کالریه تو کرفس زدم دیدم که دیروز با احتساب ورزش واسه من ۹ کالری شد

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
اگه مایلین قدو وزن تونم بگین  من خودم قدم ۱۷۳ وزنمم ۷۹  البته ۸۷بودم رژیم گرفتم شدم ۷۶ ه ...

دقیقا باید توی رژیم خرف بقیه رو بی خیال شیم

من دکتر تغذیه نرفتم یعنی وختشو ندارم فقط یچیزی نمیدونم کالری چیا کم و زیاده باید راهنماییم کنید

برنانه کالری شمار مانکن یا کرفس و دان کن . 

انگیزه ازین بیشتر که عید نزدیکه😎

من ۷۱کیلوام میخوام بشم ۶۰ 

با ناهار نخوردن حل میشه بنظرت ؟

این بسته های معیشتی میدونین منو یاد چی میندازه؟ بچه که بودم از مامانم پول میگرفتم واسش کادو میخریدم😕😐😐همراه اولم تو شبکه سه در حالی داره تبلیغ اینترنتشو میکنه که اینترنت قطع هست!به جنگل خوش آمدید!💩