2777
2789
عنوان

اول صبحی کی پایه ی رژیم هست؟؟ ( در راستای تاپیک بامداد )

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 99 پست
شما بشی 63 هم عالیه تا 68

اره اتفاقا دوران مجردیم ۶۵ بودم عالی بود ولی نمیدونم چرا انقدر کشیده میشم الان با اینکه ۷۹ کل فامیل میگن اه چقدر دراز شدی بدم میاد از حرفاشون 

خدایا دوست دارم💚

من امروز با برنامه کرفس شروع کردم فقط یه مشکلی که دارم نمی دونم چطوری باید از برنامه اش استفاده کنم فعلا فقط صبحانه مو وارد کردم نمی دونم اون کالری که زده وسط باید یعنی اون اندازه کالری دریافت کنیم؟؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من وزنم و نميدونم ترازوم خرابه  باي باتري بخرم اما خپلم قدم 158 فكر كنم 73 اينا باشم &n ...

باید رژیم و غذاها رو بشناسی . اطلاعاتت رو درباره ی رژیمی که میگیری زیاد کن

گپ لاغری. لینک و کپی کن توی تل گرام @rejimcalorishomary
چجوری کالری مصرفیتو حساب کردی عزیزم؟ 

خود برنامه رو نصب کن قد و وزنت بده بهت میگه روزی چند کالری باید بخوری.به من اوایل گغت باید 1400تا بخورم کم کم ,کم کرد و شد1200الانم از 1100داره برام حساب میکنه اخه میخوام تثبیت بشه وزنم یه دفعه نمیشه برگردی به کالری بالا چون بدن شک میشه و چاق

خوشحالی یعنی ....
من امروز با برنامه کرفس شروع کردم فقط یه مشکلی که دارم نمی دونم چطوری باید از برنامه اش استفاده کنم ...

نه عزیزم

اره اتفاقا دوران مجردیم ۶۵ بودم عالی بود ولی نمیدونم چرا انقدر کشیده میشم الان با اینکه ۷۹ کل فامیل ...

چون قدت ماشالا بلنده لاغرتر تو چشم میای.خیلی نمیخواد یه دفعه لاغر کنی.قدت 173هست وزن 68هم خوبه

خوشحالی یعنی ....

1️⃣کالری شماری

رژیم ما بر پایه ی کالری شماریه 

یعنی هر چیزی از صبح تا شب میخوریم باید کالریش رو حساب کنیم 

حالا چجوری کالری غذاهامون رو حساب کنیم 

باید از برنامه ی کالری شمار استفاده کنیم مثل برنامه ی کرفس یا مانکن که بهتره همه برنامه ی کرفس رو بریزید که با هم هماهنگ باشید و اگههههه  نشد بعدش مانکن هم خوبه بهتره از بقیه ی برنامه ها استفاده نکنید در صورت امکان  

چند تا نکته در باره ی کالری شمار ها هست 

👈🏼اول اینکه فقط و فقط از برنامه های کالری شمار واسه شمردن کالریتون استفاده کنید 

👈🏼دوم کالری که برنامه های کرفس یا مانکن و بقیه بهتون میدن اشتباهه و واسه رژیم نیست حتما طبق فرمول ما باید حساب کنید 

👈🏼سوم نباید ورزشتون رو وارد کنید مثلا اگه کالری رژیمتون ۱۳۰۰ باشه و شما ۳۰۰ کالری هم ورزش کردید نباید ۳۰۰ تا بیشتر بخورید باید ورزش رو در راه رضای خدا انجام بدید و‌کالریش رو از کالری رژیمتون اصلا کم نکنید

👈🏼چهارم نیازی نیست تو برنامه ها هدف رو‌خریداری کنید اون واسه سوسولاست😄 

👈🏼پنجم مثلا اگه تو برنامه کرفس بهتون گفته ۱۲۰۰ تا میتونید بخورید ولی طبق فرمول ما ۱۳۰۰ تا باید بخورید و وقتی غذاتون رو وارد میکنید نمودارش قرمز میشه یا پر میشه اهمیت ندید طبق کالری رژیم خودتون باشید یعنی همون ۱۳۰۰ که اینجا حساب کردید

من وزنم و نميدونم ترازوم خرابه  باي باتري بخرم اما خپلم قدم 158 فكر كنم 73 اينا باشم &n ...

برنامه مانکن یا کرفس نصب کن خیلی کمکت میکنه .من اصلا اراده نداشتم ولی با این برنامه یک ماه پیش کم کردم تا عید خیلی مونده از امروز شروع کن.من روزی نیم ساعت پیاده روی میکنم.حتی شده تو خونه

خوشحالی یعنی ....
باید رژیم و غذاها رو بشناسی . اطلاعاتت رو درباره ی رژیمی که میگیری زیاد کن

من همه دكترا رو رفتم

خودمم سر خود گرفتم

نميدونم چرا كم نميشم

قبلا ميشدما

وليهمچنان دنبال لاغرشدنم

خيلي هم چاق و لاغر شدم