2777
2789
عنوان

اونایی ک متولد 75 به بعد هستن ج بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 81 پست
چرا ؟؟؟ فقط برا بیرون رفتن میخاد ؟ 

آره من خودم ۷۵ اهل دوستی نبودم ولی یه آدم همه چی تموم سر راهم قرار گرفت که دقیقا شبیه خودم بود به خاطر همین قبول کردم که پیشنهاد ازدواجش قبول کنم و باهاش آشنا بشم 

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

براش همه کاری دارم میکنم سربازی میخام برم درسم سه ساله تموم میشه شغل دارم خونه دارم همه چی

سربازیو برا اون ک نمیری.مجبوری بری

ولی ی پیشنهاد خواهرانه:یکم بذار سنت بره بالاتر بعد ازدواج کن.چون افکارت کم کم عوض میشن.روانشناسام میگن دختر زیر ۲۰ و پسر زیر ۲۴ اگه ازدواج کنن ب احتمال ۸۰ درصد پشیمون میشن

یکیش خود من

بیاین مهمه                                                                        اون لحظه ک داری جارو نپتون میکشی،یهو وارونه میشه و همه محتویاتش میریزه رو فرش 😢 اون لحظه هزاران بار تقدیم تو باد 😁
سربازیو برا اون ک نمیری.مجبوری بری ولی ی پیشنهاد خواهرانه:یکم بذار سنت بره بالاتر بعد ازدواج کن.چون ...

سربازیو برا اون میرم ک پدرش گیر نده
کار دولتی نمیخام شغلم مشخصه توی شرکت خصوصی
پدرمادرم میگن دیوونه ای میخای بری سربازی 

بیخیال باو اون الان داره واس دوستاش تعریف میکنه  که وای ی پسره عاشقم شده انقد آویزونمه من همش ...

دو بار گفتم بش
گفت دیگ راجب اینا حرف نزن
گفتم باشه حرفشو نمیزنم ولی میام دنبالت خاسگاری 

سربازیو برا اون میرم ک پدرش گیر نده کار دولتی نمیخام شغلم مشخصه توی شرکت خصوصی پدرمادرم میگن دیوونه ...

وا

شما خارج نمیخای بری.بلخره کارت پایان خدمت ب درد میخوره

بیاین مهمه                                                                        اون لحظه ک داری جارو نپتون میکشی،یهو وارونه میشه و همه محتویاتش میریزه رو فرش 😢 اون لحظه هزاران بار تقدیم تو باد 😁
همه شرایطشو دارم 

اصلا بحث شرایطش نیست

آدم باید یکم پخته تر بشه وگرنه منم شرایطشو دارم و از نظر بقیه مثل یه خانوم خونه دار ۵۰ ساله حرفه ای ام ولی من هنوز خامم فعلا باید خودمو بشناسم تنهایی زندگی کنم بعد برم ازدواج کنم

ازدواج خاله بازی نیست که الان خوشت بیاد این عروسک دلتو زد بری سراغ یکی دیگه

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)