2777
2789
عنوان

اونایی ک متولد 75 به بعد هستن ج بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 81 پست

نه خیلییییی امیدوارباش که بعدا از ناامیدی نتونی دیگه همون ۴تاکفدست نون بخوری نه ایینقد بد بین باش که ای ازدواج کنی فلان میشه بهمان میشه یا دختره سیاست داره سنتون کمه و...هزارتا حرف دیگه همیشه میانه رو باش همزمان که دنبال قلبت میری به ندای عقلتم گوش کن گاهی نامربوط نمیگه!

آن روز ها گذشت و دگر آرزو مکن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش اینطوری باشه ولی گفت نه     با مادرم میرم دیگ تنها راه جلوم همینه

بنظرم زمان نیاز داره  این مربوط به شما نیست منظورم جواب نه دادنش مربوط به تو نیست حتما آمادگی نداره

ولی اگه باهاش بمونی مطمعنن میشه که با کسی طرفه که براش ارزش قائله و سرسری یک چیزی نگفته

من توی ۲۱ سالگی اصلا به ازدواج فک نمیکردم

فک‌نکن دخترها همش فکر شوهر کردن هستن خیلی ها تو این فازها نیستن من نبودم ولی فک میکنم اگه بودم بهتر بود چون موقعیت های بهتری داشتم اون موقع

ولی یک دختر ۲۱ ساله واقعا توی دنیای بی خیالی هست و دلش میخواد خوش باشه 

من‌اون‌موقع اینجوری بودم یعنی چند سال پیش 

بنظرم زمان نیاز داره  این مربوط به شما نیست منظورم جواب نه دادنش مربوط به تو نیست حتما آمادگی ن ...

امیدوارم همینطور باشه
همه تلاشمو میکنم بتونم توی این شرایط سخت ی زندگی خوب اماده کنم
بازم هرچی اون بگه