2777
2789
عنوان

دو روزه بینی ام عمل کرده ام تامپون هم برداشتم ولی باز بینی ام کیپه

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 57 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی میشورم هم کیپ عزیزم

عیبی نداره اولشه، سعی کن رعایت غذاییت حتمااا داشته باشی بخاطر ورم و اینا، و اسپری فنیل افرین که دکتر تجویز میکنه روزی دوبار بزنی، منم اسپیلنت تو بینیم بود و بعد یک هفته که درآوردم هنوز بینیم کیپ بود و باشست و شو و اسپری مجاری تنفسیم باز شد

من تا دو سه ماه

نمیتونستم درست نفس بکشم

با دهن نفس میکشیدم😐💔به دکتر گفتم گفت بخاطر ورم داخلی و زخم تو بینیه

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💍👩❤️👨متاهل 👩❤️👨💍❤️ Vali hal man bâ to khob Misha!❤️ تیکر بارداری نیست

آها خیلی سخته که آبریزش بینی هم داشتی ؟

اره کمی داشتم

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

عیبی نداره اولشه، سعی کن رعایت غذاییت حتمااا داشته باشی بخاطر ورم و اینا، و اسپری فنیل افرین که دکتر ...

آها فنیل افرین باید میشه همیشه زد ؟

آناناس الان بخورم خوبه؟

عیبی نداره اولشه، سعی کن رعایت غذاییت حتمااا داشته باشی بخاطر ورم و اینا، و اسپری فنیل افرین که دکتر ...

من سه روز بعد عمل بینی ساندویچ بندری خوردم 🗿

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💍👩❤️👨متاهل 👩❤️👨💍❤️ Vali hal man bâ to khob Misha!❤️ تیکر بارداری نیست

من تا دو سه ماه نمیتونستم درست نفس بکشم با دهن نفس میکشیدم😐💔به دکتر گفتم گفت بخاطر ورم داخلی و زخم ...

وای چطور تحمل میکردی عزیزم من که عادت داشتم همیشه با بینی نفس بکشم میخوام بمیرم