2777
2789

میخوام برم کافی نت ببینم پرداخت میکنه لطفا زود جواب بدین عجله دارم🙏

کوچولی مامان تو بهترین هدیه ای امیدوارم صحیح سالم به دنیا بیای واسه سلامتی کوچولوم صلوات میفرسی مهربون😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره با نرم افزار بله هم میتونی پرداخت کنی

الان کافی نت پرداخت میکنه؟

کوچولی مامان تو بهترین هدیه ای امیدوارم صحیح سالم به دنیا بیای واسه سلامتی کوچولوم صلوات میفرسی مهربون😘
با بله پرداخت کن راحت.منم چند روز پیش پرداخت کردم

ممنون گلم😘😘😘😘

حال داریا بارداری راه بیفتی بری کافی نت خب با نرم افزار پرداخت کن.با نرم افزار بام هم میشه

کدوم نرم افزار نرم افزار مطمعن میخوام

بله مطمئن هست مال بانک ملیه.میتونی سر فرصت هم بری بانک بام رو فعال کنی

بانک هامون پوکیده نمیتونم باید برم کافی نت