2777
2789
عنوان

تاپیک فان ترفندهای زنونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1995 بازدید | 93 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکس العمل ؟

ما هنوز عقدیم خودت دیگه تصور کن چه حالی داشت🤣🤣🤣🤣بدبخت حالش گرفته شده بود میکفت زود باید عروسی کنیم

کاربری جدید نیستم عزیزان. کاربری قبلیمو ترکوندم چون تاپیکام خیلی زیاد شده بود😅
قهر ک نبودیم ی بار تازه نامزد کرده بودیم خانوادشو دعوت کرده بودین خونمون  من تو اشپزخونه قوری ...

واااااای   خداااااااا     مردم از خندهههه     تصورت کردم

اون سري قهر بوديم

خوابيده بوديم

خيلي سردم بود، كلا دماي بدنم پايينه 

منم گفتم ميشه پاهامو بيارم پيش پاهات گرم بشه؟ 🤣🤣🤣 ولي قهر باشيم هنوز

گفت باشه فقط يكم 🤣🤣 

روشاي من كلا لوس و بچگونه س

ولي شديد جواب ميده

شوهرم ميگه مثل بچه سه ساله ميموني

ی بار دیگه رفتم تو حموم میخواستم با تیغ رگمو بزنم خبلی ترسیذم گفتم چیکار کنم سرمو زدم ب دیوار.چند لحظه نشستم اومد در زد منم درو باز کردم با ناراختی نگاش کردم منو برد تو اتاق حالا هرچی سعی میکنم بگه چرا پیشونیت قرمزه نمیگه.اخر گفتم ببین پیشونیم قرمزه

منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر.....
اره خواهر بیا تحمل کنیم😊😁...نبات همیشه توی خونمون هست😂 لعنتی یه نقشی بازی میکنه که نگو و نپرس&nb ...

وعه دیروز رفته تو دسشویی اووق میزنه الکی منم خودمو زدم به خواب دیدفایده نداره رفته سریخچال موزا.رو همشو خورده

منم از این کارا کردم 😂 غش میکنم الکی

بیشرف میگه پاااشو تأتر بازی نکن لورفته این کارات ...

منم میخوام عین فیلما کف از دهنم بدم بترسه نمیشه توفه آویزونی میاد از دهنم‌ ....با عرض پوزش از همگی 😂😂😂😂

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
وعه دیروز رفته تو دسشویی اووق میزنه الکی منم خودمو زدم به خواب دیدفایده نداره رفته سریخچال موزا.رو ه ...

شوهر منم وقتی میخواد جلب توجه کنه خودشو میزنه به مریضی انقدم تابلوووو 😂

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...❤
وعه دیروز رفته تو دسشویی اووق میزنه الکی منم خودمو زدم به خواب دیدفایده نداره رفته سریخچال موزا.رو ه ...

لعنتییییی😂😂😂😂😂

نکنه هوو باشیم..دوراز جونمون...دقیقا شوهره منم همینه 😂

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
يا ميگم ميشه از دستت استفاده كنم و يكم پيشم باشه🤣🤣🤣 ميگه باشه 🤣🤣 ميدونم خيلي مسخره س🤣🤣

نه اتفاقا بامزس😁حتما این سری از روش هات استفاده میکنم😉

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...❤