دوستان انشاله که هیچوقت قهر نباشید با همسرتون ولی بیاید از ترفندهایی که بعد از بگومگو یا دعوا برای آشتی زدید بگید موفق بودید یا تیر به سنگ خورده یا آنقدر تابلو بوده که از انجامش خندتون گرفته باشه
یبار یکی اینجا تعریف کرد خودشو به غش زده بود و رو سرامیک سرد منتظر شوهرش نگو شوهره رفته خوابیده اینم خودشو جمع و جور کرده رفته خوابیده میگفت انگار خودمو و غرورمو با کاردک از رو سرامیک جمع میکردم شمام از کارهاتون بگید
من هیچ ترفندی نمیزنم اما ترفند شوهرم جالبه زل میزنه تو چشام خندم میگیره تموم میشه .
یا سیریش میشه که باید بوسم کنی
وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
والا ترفند نداریم قهر ک بکنیم یکیمون ی چیز خنده داری میگه اصلا یادمون میره قهر بودیم😂😂😂یا همسرم م ...
ماشاا... خوشبختین با این ترفنداتون
فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!
کاش آدم ها مثلقورمه سبزیبودن،نصف روز میزاشتیشون تو یخچال و صدبرابر بهتر از قبل میشدن....⚠️در اثر هوس شبانه و قبول نکردن نام اینجانب نام کاربری ته دیگ با قورمه سبزی را برگزیدم لطفا از هرگونه فحش دادن پرهیز نمایید🌹🙂
تو عقد الکی پیام اشتباه می فرستادم مثلا می خواستم بفرستم به دوستم بعدا فهمیدم کار تابلویی
منم دو بار این کار و کردم
مثلا میندشتم سر کوچه وایستا دارم میام خخخ
وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤
از پشت سر با لوله خودکار بهش شلیک کنید وقتی نگاه کرد خودتونو به یه کار دیگه مشغول کنید😃😂
الانم که فصل پرتقاله😂
فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!
یکبار دعوامون شد تو ماشین سر این که پشت چراغ قرمز ماشین کناریم دوتا پسر جوون بودن گفت خوشگل بیا با مابریم😐😐😐😐بعد شوهرم زد کنار گفت اره چرا برگشتی ببینی پسر چه شکلی منم عصبانی شدم پیاده شدم رفتم سمت خیابون ماشین گرفتم بعد افتاد دنبالم هی پیچید حالا شوهرم سانتافه داشت بعد تاکسی سمند بود 😐اما نمیرسید تا میومد بپیچ جلومون گیر میکرد😂😂منم بعد کلی دور زدن رفتم خونه دوستم هرچی زنگ زد جواب ندادم نگرانم بشه بعد دوست گاوم بهش اس داد بود که من اونجا ام اومد دنبالم😕ادامه دعوا رو تو ماشین داشتیم بعدم گفت هم دوستم لوت داد
خدا جونم عاشقتمممم💗💗💗بهترین هارو بهم دادی 🤩🤩🤩ممنونم برای همه چیزهایی که لایقشون حتی نبودم اما بهم دادی 💜
قهر ک نبودیم ی بار تازه نامزد کرده بودیم خانوادشو دعوت کرده بودین خونمون من تو اشپزخونه قوری ...
وای خدا😂