2777
2789
عنوان

تاپیک فان ترفندهای زنونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1995 بازدید | 93 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم از این کارا کردم 😂 غش میکنم الکی بیشرف میگه پاااشو تأتر بازی نکن لورفته این کارات ... منم م ...

وای من اصلا نمیتونم خودمو به غش بزنم سریع خندم میگیره ولی یه بار یه نخود تریاک انداختم بالا حالم بدشد توبغلش غش کردم وای خودمم ترسیدم سنگ کوب کنم

وقتی دوست مانع نازکشی همسر میشود😕

والا 😐😐😐بعد سوار ماشین شدم گفت چرا قهر کردی 😒گفتم چون میخواستم با پسره برم😊کارد میزدی خونش نمیومد

خدا جونم عاشقتمممم💗💗💗بهترین هارو بهم دادی 🤩🤩🤩ممنونم برای همه چیزهایی که لایقشون حتی نبودم اما بهم دادی 💜
قهر ک نبودیم ی بار تازه نامزد کرده بودیم خانوادشو دعوت کرده بودین خونمون  من تو اشپزخونه قوری ...

من مردم و زنده شدم از خنده

پیرزن چطور میگه خاک تو سرت؟ من نمیدونم توروخدا بگید😍

من مردم و زنده شدم از خنده پیرزن چطور میگه خاک تو سرت؟ من نمیدونم توروخدا بگید😍

دهنشو کج میکنه جوری ک تاسف از نگاهش لبریزه با دست ی ضربه تو هوا میزنه 😁

اگه خوب تا کردی نشد .... مچاله کن !!! ‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌ ‌           ‌              ‌        ‌        ‌   ‌ آلوجنگلی سابق 😐
وعه دیروز رفته تو دسشویی اووق میزنه الکی منم خودمو زدم به خواب دیدفایده نداره رفته سریخچال موزا.رو ه ...

😂😂😂😂😂😂

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!
وای من اصلا نمیتونم خودمو به غش بزنم سریع خندم میگیره ولی یه بار یه نخود تریاک انداختم بالا حالم بدش ...

تریاکم که ریخته دورو برت🙄

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!
والا ترفند نداریم قهر ک بکنیم یکیمون ی چیز خنده داری میگه اصلا یادمون میره قهر بودیم😂😂😂یا همسرم م ...

ميوفته روت😐😂😮

😍😊🥀اجي برام يدونه صلوات ميفرستي فرستادي بگومنم برات بفرستم😘